بچه ها کسی تاحالا کیف و کفش و لباس و .. از سایت یا پیج معتبری خرید کرده ک مربوط ب قشم بوده معتبر بوده و از خریدتون راضی بودین ؟ میشه سایت یا پیجش و بفرستین؟
معمولا من چیزهایی ک میبینم و خوشم میاد وقتی وارد سایت با پیجش میشم آدرس زده قشم☹️ از طرفی هم خیلیا میگن اکثرا پیج هایی که ب اسم قشم و .. فیکه ومعتبر نیس و ..
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
من یبار از قشم خرید کردم لباس بچه والا هزینه پست بالاس دوتا باید هزینه بدی چون از لنج وارد پست میشه ...دیگه دیدم همونو اینور میتونم بخرم ..یکی از لباس ها مخمل بور گفت وزنش زیاد