2777
2789
عنوان

سیسمونی

191 بازدید | 53 پست

بچه ها بابام ۸۰ داده سیسمونی بخریم شوهرم می گه کمه خسته شدم ب خدا خب ب بابام چی بگم زشته بابام مگه چقدر درامد داره توقع داره بابام پول بده کارای مالی انجام بده پیشرفت کنه خودش از جاش تکون نخوره از اول همین بود فقط توقع داشت از مردم بکنه 😩هر چی ضایش می کنم یه ذره بهتر شده ولی خانوادگی اینجورین خواهرشوهرامم همینن فقط توقع دارن هیچ کار برات نمی کنن😭

مگه چی میخواد بخره که هشتاد کمه مگه اون بچه بیشتر از یکی دوسال قراره از اون وسایل استفاده کنه که انقد براش کمه

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ پررو😡

والا من از ترس شوهرم ی چیزایی رو یواشکی میخرم

همش میگه ب خانوادت فشار نیار هرچی لازمه بگو من خودم میخرم

از طرفی هم بابام قبول نمیکنه 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بگو اولا سیسمونی رو چه لباس چه وسایلشو واسه یکی دوسال اول زندگی بچه میخرن بعد کوچیک میشن و بلا استفاده ، دوما بگو هرچی کم داشت تو که باباشی بخر بگو مگه بابای من بچه رو درست کرده که توقع داری اون خرجشو بده

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
چرا مبلغ روبه همسرتون گفتین، با همون مقدار خودتون و مادرتون میرفتین خرید و قیمتارو نمیگفتین، بعدم می ...

نمی خواستم بگم بابام ساده س خیلی خوبه فک می کنه همه مثل خودش خوبن به من زنگ زده متوجه نشدم ب شوهرم زنگ زده برای سیسمونی پول می خوان بزنم شوهرم فهمید دیگه😩

معذرت میخوام اسی، رو دادی.

من از اول به همسرم گفتم توقع سیسمونی نداشته باش. اونم وقتی باردار شدم به مامانم گفت ما خودمون میخریم. به جز چند دست لباس، بقیه چیزها رو همش رو خودمون خریدیم. یعنی چی توقعات از خانواده دختر دارند. 

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃