2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 53 پست
ببین حساس نباش من اول ازدواج فقط گریه می کردم اذیت می شدم یهو به خودم اومدم گفتم باید قوی باشی باید ...

اره من هنوز یک سالم نشده عروسی کردم حساسم حتی گوشی آیفون هم بابام برام خرید :(( چون میدونستم عروسی کنم برام نمیخره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب رابطمون خراب نمیشه؟

نه بابا هرکی دعوا کنه رابطش خراب نمی شه که فقط بی احترامی و فحش به هم ندین منم از دعوا می ترسیدم اونم سو استفاده می کرد کارشو پیش می برد الان اصلا نمی ترسم قهر کنه محلش نمیدم 😂خودش میاد برای اشتی

اره من هنوز یک سالم نشده عروسی کردم حساسم حتی گوشی آیفون هم بابام برام خرید :(( چون میدونستم عروسی ک ...

همون تو تازه عروسی کردی من ۶اله عروسی کردم خب حق داری منم اولش مثل تو بودم

نه بابا هرکی دعوا کنه رابطش خراب نمی شه که فقط بی احترامی و فحش به هم ندین منم از دعوا می ترسیدم اون ...

وای من انقد میترسم دو سال عقد و و چند ماهی ک عروسی بودیم بیشتر از ۲۴ ساعت قهر نبودیم چون میترسیدم طولانی بشه دیگه دوستم نداشته باشه 😂😂

وای من انقد میترسم دو سال عقد و و چند ماهی ک عروسی بودیم بیشتر از ۲۴ ساعت قهر نبودیم چون میترسیدم طو ...

الهی منم همین بودم عیب نداره خوب می شی منطقی باهاش صحبت کن بگو من از این رفتارت بدم میاد

ا بابام انقدر خوشحاله برام پول جور کرده انقدر مهربونه بهش نمی گم شوهرم چه گرگیه وگرنه ناراحت می شه ف ...

خوب کاری میکنین ناراحتش نکنین، به نظرم حتی به مادرتونم نگین گفته کمه چون اصلا کم نیست شاید مادرتونم دلش بشکنه