2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 53 پست
اره اینطوری بهتر می شد

ولی خب متاسفانه خانواده ها دلشون خوشی ما رو میخواد ولی نمی‌دونن ما با کی طرف شدیم اینم شانس ما هست 🥺 من اگر این چیزا رو نمی‌دیدم زودی بچه دار میشدم ولی الان دلم نمی‌خواد زندگی کردن با این جور آدما خیلی چالشه منم دلم نازکه و زود رنج همش گریه میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی خواستم بگم بابام ساده س خیلی خوبه فک می کنه همه مثل خودش خوبن به من زنگ زده متوجه نشدم ب شوهرم ز ...

خدا پدرتونو حفظ کنه براتون، اشکالی نداره الانم پول دست خودتون باشه و با مادرتون برین خرید 

خواهر خدا ب دادت برسه خدامنه تو بتونی سرکار بری اصلا نگو پول دارم پول واسه خودت جمع کن بزار مسیولیت ...

الان همه حقوقمو نمی‌فهمه میترسم یه روزی بفهمه خیلی آدم عصبی و تنده ازش میترسم 

لباس به همراه ساک ۱۵تومن ؟لیست خرید لباسارو کاش برات میفرستاد به من بدی من دیشب بازار بودم یه ساکِ و ...

عزیزم ساک خب همه جوره هست زیاد بگرد شما ببین چقدر میخوای هزینه کنی 

من یادمه سیسمونی میخریدم لباس بود سایز صفر ۸۰۰تومن 

گفتم چ کاریه سایز صفر۲۰   وز ۱ ماه اندازه بچس یادمه ۵ تیکه اش خریدم ۲۵۰ 

۳ دست سایز صفر برداشتم 

۳ دست سایز ۱ 

تا سایز چهار 

تیریکو برداشتم

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

شوهرت متولد چه ماهیه؟نخوای نمی فهمه بده بابات برات زمین بخره

متولد اذره 

فعلا دارم میذارم کنار میدم مامانم ک طلا بخره چند سال دیگ سیسمونی بخرن دلم نمی‌خواد خانوادمو تو فشار بذارم ولی خانواده شوهرم و خودش می‌دونم اذیتم میکنن منم روحیم حساسه حداقل پول خودم باشه اونا نفهمن 

متولد اذره فعلا دارم میذارم کنار میدم مامانم ک طلا بخره چند سال دیگ سیسمونی بخرن دلم نمی‌خواد خانواد ...

خوب کاری می کنی 

واسه من فروردینیه خیلی مهربونه  دست و دلبازه بدترین خسلتش همینه خستم کرده 

متولد اذره فعلا دارم میذارم کنار میدم مامانم ک طلا بخره چند سال دیگ سیسمونی بخرن دلم نمی‌خواد خانواد ...

ببین حساس نباش من اول ازدواج فقط گریه می کردم اذیت می شدم یهو به خودم اومدم گفتم باید قوی باشی باید پوستشو بکنی دیگه فقط به خودم حال دادم سر مار نرفتم ازش ماهیانه می گیرم ایفون خریدم تازه می خوام ماشینم بخرم بزار اون اذیت شه نه من😂

خوب کاری می کنی واسه من فروردینیه خیلی مهربونه دست و دلبازه بدترین خسلتش همینه خستم کرده

شوهر منم مهربونه و برای منم خرید می‌کنه ولی همین بحث توقعات میشه اذیتم می‌کنه حتی برای عروسی نداشتن مامانم بهم سرویس طلا هدیه بده مجبور شد برای اون گردنبد طلا بخره 

خدا پدرتونو حفظ کنه براتون، اشکالی نداره الانم پول دست خودتون باشه و با مادرتون برین خرید

ا بابام انقدر خوشحاله برام پول جور کرده انقدر مهربونه بهش نمی گم شوهرم چه گرگیه وگرنه ناراحت می شه فقط با مامانم صحبت می کنم