2777
2789
عنوان

خسته شدم ازحموم کردنننن😫😭

1575 بازدید | 102 پست

من کمک مربیم و هرروز باشگاهم و توی این هوای سرد هرروز باید دوش بگیرم بعد باشگاه حس میکنم بدنم ضعیف شده هی سرمامیخورم😭چه کنممممم😫

تابع قلبمم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین دوش آب گرم بگیر.

سریع هم بیا موهاتو خشک کن 

لباس گرم هم بپوش تو خونه 

اصلا هم نذار سرت باد خنک بخوره.

اگر مشکل کلیوی نداری قرص جوشان ( vit c ) مصرف کن

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

ببین دوش آب گرم بگیر.سریع هم بیا موهاتو خشک کن لباس گرم هم بپوش تو خونه اصلا هم نذار سرت باد خنک بخو ...

موهامو خشک نمیکنم این اواخر چون خسته شدم😭 باموهای خیس میرم تو حیاط

تابع قلبمم...

موهامو خشک نمیکنم این اواخر چون خسته شدم😭 باموهای خیس میرم تو حیاط

خب معلومه ضعیف میشی دیگه.

خوب موهاتو خشک کن ، حیاط هم نرو

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

عزیزم میتونی هر روز دوش نگیری و فقط قبل خواب دوش بگیری

خب تو باشگاه موقع تمرین طبیعتا عرق میکنه ادم و منم وسواسی 😭زده به سرم چندماه نرم سرکار استراحت کنم😢 از طرفی هم بدنم ب ورزش عادت کرده

تابع قلبمم...