بچه ها بابام ۸۰ داده سیسمونی بخریم شوهرم می گه کمه خسته شدم ب خدا خب ب بابام چی بگم زشته بابام مگه چقدر درامد داره توقع داره بابام پول بده کارای مالی انجام بده پیشرفت کنه خودش از جاش تکون نخوره از اول همین بود فقط توقع داشت از مردم بکنه 😩هر چی ضایش می کنم یه ذره بهتر شده ولی خانوادگی اینجورین خواهرشوهرامم همینن فقط توقع دارن هیچ کار برات نمی کنن😭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شوهر من همچین حرفی نزده و نخواهد زد میخواستن سیسمونی بگیرن گفتم طلا بگیرید برام ، شوهرم وظیفشه وسایل ...
تازه شوهرم خوب شده خواهر درستش کردم این شده نمی دونی چقدر پرتوقع بود سرکار می رفتم برای پولم نقشه می کشید منم نرفتم الانم ازش ماهیانه می گیرم کونش پاره شه
اگر خود بابات اینا میخریدن پول به کارتت نمیزدن بهتر بود ببخشید خانواده تو هم مثل خانواده من ساده هستن خانواده شوهرامون هم گرگن منو هم سر جهیزیه اذیت کردن انقد دارم چک میدم بابت خرید های گرون خود شوهرم دلش سوخته ولی خانوادش پرش کرده بودن