2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 53 پست
چ پررو😡والا من از ترس شوهرم ی چیزایی رو یواشکی میخرمهمش میگه ب خانوادت فشار نیار هرچی لازمه بگو من ...

خوش ب حالت بزار سرش شوهرتو ..من از کل کل خسته شدم وگرنه حریفشم ولی پررویه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دوست من تازه سیسمونی خریده ۲۵کمد و تخت شده ۱۵ لباس خریده ۱۰تومن هم اسباب بازی

لباس به همراه ساک ۱۵تومن ؟

لیست خرید لباسارو کاش برات میفرستاد به من بدی 

من دیشب بازار بودم یه ساکِ وسایلِ نوزادی یک و نیم بود

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

خوش ب حالت بزار سرش شوهرتو ..من از کل کل خسته شدم وگرنه حریفشم ولی پررویه

زشته بابا ینی چی مگه طلب داره

خیلی با این رسم سیسمونی مخالفم

چ معنی میده بعد ازدواج هم پدر دختر بیفته ب خرج

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

۸۰ میلیون همه چیییی باهاش میشه داداشم ۵۰ میلیون سیسمونی خرید تازه برند فقط تخت و کمد نخرید ک تو میتونی بخری 

اگر بازم اذیتت کرد بگو مادرشوهرتم باید برات حداقل صد میلیون طلا بخره غربتی ها 

چ پررو😡والا من از ترس شوهرم ی چیزایی رو یواشکی میخرمهمش میگه ب خانوادت فشار نیار هرچی لازمه بگو من ...

خیلی پررویه خاستگاری فهمیدم خودشیفتس ولی شک داشتم خانوادشم ندیدم مثل قوم مغولن فقژط ایراد از مردم می گیرن

۸۰ میلیون همه چیییی باهاش میشه داداشم ۵۰ میلیون سیسمونی خرید تازه برند فقط تخت و کمد نخرید ک تو میتو ...

اره بهش گفتم فامیلی بابات میاد رو بچم اونم ۵۰بده باباش فقط از اینا می کنه یه شام نمیده بهشون 

خیلی پررویه خاستگاری فهمیدم خودشیفتس ولی شک داشتم خانوادشم ندیدم مثل قوم مغولن فقژط ایراد از مردم می ...

خدا ب دادت برسه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
می خواستم همین کارو کنم شوهرم زبله گیر داد چقدر زدن برات😩🥲

بگو وسایل بچه باباش باید بخره پولتو بردار برو یه تیکه طلا بگیر بگو خوانوادم کادوی بچمو پول طلا دادن گفتن برو هر چی دوست داری بخر قرار نیست پول بچه ی مارو یکی دیگه بده که

شوهر من همچین حرفی نزده و نخواهد زد میخواستن سیسمونی بگیرن گفتم طلا بگیرید برام ، شوهرم وظیفشه وسایل ...

تازه شوهرم خوب شده خواهر درستش کردم این شده نمی دونی چقدر پرتوقع بود سرکار می رفتم برای پولم نقشه می کشید منم نرفتم الانم ازش ماهیانه می گیرم کونش پاره شه

اگر خود بابات اینا می‌خریدن پول به کارتت نمیزدن بهتر بود ببخشید خانواده تو هم مثل خانواده من ساده هستن خانواده شوهرامون هم گرگن منو هم سر جهیزیه اذیت کردن انقد دارم چک میدم بابت خرید های گرون خود شوهرم دلش سوخته ولی خانوادش پرش کرده بودن

اگر خود بابات اینا می‌خریدن پول به کارتت نمیزدن بهتر بود ببخشید خانواده تو هم مثل خانواده من ساده هس ...

هییی خواهر خودمم ساده بودم گیر اینا افتادم ولی سریع خودمو جمع کردم درستشون کردم 🤪کون شون الان می سوزه اصلا محلشون نمیدم