2777
2789
عنوان

خسته شدم ازحموم کردنننن😫😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 102 پست
چجوری😢

ببین هرروز بالیمو عسل پاکسازی کن هرروز صبح یه لیوان بخور امپول ویتامین سی بزن معجزه ست بزن ببین بعدش اصلا مریض نمیشی ودعا بجونم میکنی اگه درد مفاصل ایناهم داری میتونی نوروبیون هم بزنی چون هم ویتامین داره هم مسکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین هرروز بالیمو عسل پاکسازی کن هرروز صبح یه لیوان بخور امپول ویتامین سی بزن معجزه ست بزن ببین بعدش ...

نه دردمفاصل ندارم ولی خیلی حموم میکنم ومیرم توحیاط هواهم سردهست..امپول سی بزنم ضررنداره حتمن جان من؟ من میترسم چون😢😢

تابع قلبمم...

نه دردمفاصل ندارم ولی خیلی حموم میکنم ومیرم توحیاط هواهم سردهست..امپول سی بزنم ضررنداره حتمن جان من؟ ...

نه ضرر نداره یبار بزن بعدش قرص بخور 

من خودم میخوام امپولشو بزنم ولی میترسم 

نوروبیون امروز زدم دردش قابل تحمله واقعا ۲ثانیس 

ولی امپول ویتامین سی نمیدونم

من میخوام امپول ویتامین سی بزنم درد داره؟۵سیسیه

بله البته که ویتامین ها درد دارن ولی دردش برای چندلحظه است ۵سی سی رو توی دوتا سرنگ کم کم باید تزریق بشه اروم اروم یا توی سرم کوچک میزنن هردوش میشه