2777
2789
عنوان

حس میکنم معلمم که مرد هست بهم نظر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 60 پست
اخه براشون دردسر درست نمیشه؟ تو آموزش و پرورش

فکر نمیکنم آموزش پرورش باشه.

احتمالا آموزشگاه کنکوری جایی هستن.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما یه استاد داشتیم با دخترا رل میزد

۵۰ سالش بود

نویسنده هم بود 

سراغ منم اومد با همون برخورد اول کلا ازش فرار کردم

چندسال بعد از دانشگام ،لو رفته بود و تو اینستا آبروشون بردن

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
چطور معلمتون اقا هستنبرا ما فقط سال اخر اقا بودناصلا شماره هاشونم نداشتیم ، چون واقعا ضرورتی نداشت

مدارس خاص دبیر مرد دارن 

من پیش ایشون کلاس خارج از مدرسه هم میرفتم

هدیه خاصی نبود یه چیز خیلی کوچیک

مگه کوچیک بزرگش اهمیتی داره؟😐

معلم چرا باید کادو بده؟

من از کلاس هفتم دبیر مرد کلاس خصوصی داشتم تا دوازدهم.

تا حالا همیچین موردی نبوده عزیزم

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

اموزش پرورشیه

اوه.

پس برادر پارتی کلفتی دارد😂😐

ایول کم کم داره تخلیه اطلاعاتیت میکنه،بعدشم واسه اینکه به کسی نگه یه درخواستهای بدی ازت خواهد داشت.

منم اول همین حدسو زدم برای همین نمیخاستم چیزی بدونه 

ولی چیز خاصی راجبم نمیدونه و نمیتونه از چیزی استفاده کنه

مگه کوچیک بزرگش اهمیتی داره؟😐معلم چرا باید کادو بده؟من از کلاس هفتم دبیر مرد کلاس خصوصی داشتم تا دو ...

اخه در حضور خانواده هدیه بهم میداد و خانواده هم مخالفتی نکردن منم به نظرم اومد که اشتباه نیست