_telli_ مدیر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6291 عنوان شما هم نمیدونید دارید با زندگیتون چیکار میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 68 پست من که فقط دارم تلاشمو میکنم افسرده نشم تو این شرایط....😂 ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️ 1403/10/09 | 23:56 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تمنا98 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4554 من که هر کاری شروع میکنم همشو هم وسطاش ول میکنم 😂😂😂😂😂 عین من😐 قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
zibaiiiiiiiii عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 2236 تمام زورمو زدم یه اتفاقی رو درست کنم نشد الان یجوریم جوری که خودمم نمیدونم خیلی دوست دارماااااا😍آخیش خودمی
anee25 عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 84 من ۳۳ سالمهکار میکنم.ورزش میکنماخیرا کلاس رقص نوشتمخیاطی هم میکنم قراره کیک پزی هم برممن تلاشمو برا این زندگی کردم.اگ ازدواج ک بچه ای در کار نیست ایراد از من نبوده
narges_yfgg عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 4854 مواظب باش تو دامش نیفتی زشته با این وضع مالی و خوانوادگی که دارم افشرده نباشم بزار بیفتم تو دامش بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
kalisti عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 2129 کلی گریه کردم امروز ....خیلی بدبختی کشیدیم از بچگی ...الانم خواهر برادرا خوشبخت نیستیم....ولی مجبور به ادامه.....لعنت به بی پولی دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
_telli_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6291 تا وقتی مجرد بودم و سرکار میرفتم سردرگم بودم الان ک ازدواج کردم بازم سردرگمم فک میکردم ازدواج کنم در ... جدی؟ ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
تمنا98 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4554 باز خوبه شما زندگی دارید ک ی کاری باهاش بکنید من اصلا زندگی ندارم ک کاریش بکنم من دارم فکر میکنم از شش سالگی وارد هیاهوی زندگی شدم تو هر دوره ی سختی بوده قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
جوجهکوشولو عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 3890 تا یکسال پیش نمیدونستم باید چیکار کنم اما الان دارم زندگیمو رو ب راه میکنم خیلی حس خوبی دارم
tanhatarinhastam عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 4558 بزرگترین دستاوردم همینه که الان زندم،دارم تلاش میکنم زنده بمونم صرفا دیگه هیچی واسم مهم نیس...
در_جستجوی_آرزوهاا عضویت: 1403/08/16 تعداد پست: 1096 حقیقتا تو معنای زندگی موندم نمیدونم کجام چی به چیه کاش انقد زود بزرگ نمیشدم
آبشار۶۶ عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 1645 منمهفته ای چنبار قهر دو آشتی متنفر تمامم از متاهلی اینجوری این حقم نیست یاد آهنگ خواجه امیری افتادم
تمنا98 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4554 حقیقتا تو معنای زندگی موندم نمیدونم کجام چی به چیه کاش انقد زود بزرگ نمیشدم و کاش از این زمونه نبودم کاش الان تو دهه هفتاد بودم قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8777 بچه تو شکمم ی طرف بچه شش سالم ی طرف خونه نیم ساختم ی طرف شوهری که خودشو زده ب منگولی ی طرف والا توام خودتو بزن عین من به منگولی اینقد خوش بینم خودم از خودم خجالت میکشم 🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود
داغونم_۲ عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 519 من دارم فکر میکنم از شش سالگی وارد هیاهوی زندگی شدم تو هر دوره ی سختی بوده من کودکی نکردم .نوجونیم نکردم حتی اگر از این ب بعد بهترین زندگی رو داشته باشم بهترین کارو رقم بزنم حسرت جونی کردن ب دلم میمونه اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚
_telli_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6291 همش فکر میکنم با این همه درد کمر و پا و ... پیر بشم در چه حالم یعنی!!!!! ورزش کن حتما...منتها پیش هر مربی نرو...من درد کمرم رو با ورزش خوب کردم ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️