2777
2789

پشت کنکورم، ذهنم درگیره، میگرن دارم، معدم عصبیه ترجیح میدم از فضای مجازی دور باشم چون سمه و آدمای سمی زیادی توشن.

وقتم هم محدوده.

یکی بهم گفت احمقی که بقیه رو احمق فرض میکنی؛

جوابتو میدم:

خیلیا واقعا احمقن منظورم شخص خاصی نیست اما قبول کنید خیلیا احمقن.

پس اینکه فکر کنی کسی احمق باشه دلیل نمیشه احمق باشی اتفاقا برعکس چون تشخیص میدی، یه سر و گردن بالاتری🤷‍♀️

به هر حال من از توهین و فحش خوشم نمیاد به کسی بی احترامی نکردم.

خیلیا تربیت خانوادگی ندارن کلا

منظورم اونایی که از حد گذروندن،اونا یه مشت احمقن که اگر نبودن به جای کم آوردن و توهین، دلیل می آوردن یا بی توجهی میکردن

پس فکر نمی کنید یه مشت احمقن؟؟

اصلا من دروغگو، من عقده ای، من مردم آزار یا هرچیزی که خودشون میگن....اما هرکی که باشم تونستم چندتا احمق رو تو سایت شناسایی کنم که کم میارن فحش میدن چون مغزشون در همین حده...

حتی می تونم یه تاپیک بزنم و کاربرای اوشکول اد کنم ولی اگر با احمقا بحث کنی یعنی خودتم احمقی که من نیستم.

من خیلی بیشتر از اونچه که فکرشو کنید خونسردم و بجای پرخاش و فحش دلیل میارم.

اگر طرف مقابلم همچنان اصرار به درستی عقیده خودش کنه فقط بی خیال توضیح میشم اما فحش نمیدم یعنی کاری که الان میکنم

یه بار تو سایت یه کاربر که نمی خوام اسمشو ببرم رمان می‌نوشت میگفت داستان زندگیمه 

ولی بعد مدتی طولانی مشخص شد الکی اشک هممون درآورده...

تنها واکنشم این بود:

(( دمت گرم خوب ایسگامون کردی🤣))

چون واقعا جایز ندیدم بیشتر ازین چیزی میگفتم. شاید طرف بچه باشه بیماری یا افسردگی خاصی داشته باشه پس بحث باهاش بی فایده بود اصلا دلیلی برای توهین نداشتم چون اگر میخواستم میتونسم تاپیکاش دنبال نکنم مگه یقه امو گرفته گفته بیا تاپیکم؟؟؟

من نمیخوام پربازدید بشم یا جلب توجه کنم. اگر میخواستم میتونستم همرو ایستگاه کنم مث خیلیا که مدام با کاربریهای مختلف داستان میسازن

تاپیکی که گفتم فندق_عصبی فوت کرده رو یه نگاه بندازید کلی احمق یافت میشه که به جای دلیل و مدرک توهین کردن

منظورم فقط اونایی که توهین کردن نه کسایی که گفتن تاپیکت راست نیست و بعد ادامه ندادن.

دیگه حرفی ندارم

راستی ازین به بعد یکی تو سایت توهین کرد بدونید احمقه و و ارزش وقت گذاشتن نداره.

برام مهم نیست چی دربارم فکر می‌کنید چون حتی نمیدونم کی پشت اکانته پس هرچی می خواید بگید و احمقا با توهین اعلام حضور کنن

بدرود.

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم

یه روزی بزرگتر میشی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

باید با  مدرک بگی نمیشه بیای بگی فلان کاربر مرده 

اینجا ما زیاد دروغ شنیدیم حق دارن باور نکنن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید با مدرک بگی نمیشه بیای بگی فلان کاربر مرده اینجا ما زیاد دروغ شنیدیم حق دارن باور نکنن

عزیزم منم حق میدم بهشون 

گفتم که اونایی که توهین کردن،فحش دادن  

در آینده اینقدر دغدغه خواهی داشت که به فکرای امروزت می‌خندی

الان تنها دغدغم همون آینده و گذر از کنکوره که پیرم کرده و آیندم میسازه 

یه طومار نوشتی که ثابت کنی احمق نیستی؟ تهشم گفتی حرف شما برام مهم نیست و احمقا کامنت میذارن🧐

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

دختر گلم برو به کنکور و درست فکر کن نی نی سایت واست آب و نون‌نمیشه .از من میشنوی خودتو تعلیق کن اینحا افسردگیت رو بدتر میکنه برو بچسب به کنکور موفق باشی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یه طومار نوشتی که ثابت کنی احمق نیستی؟ تهشم گفتی حرف شما برام مهم نیست و احمقا کامنت میذارن🧐

عزیزم گفتم اونایی که فحش میدن کامنت میذارن احمقن

مگه مرض دارم بی دلیل به کسی توهین کنم؟ 

من تو اون تاپیک شما بودم تاپیک های فندق رو هم خوندم و حرفتون هم باور کردم حتی کامنت هم گذاشتم،،حالا کاری ندارم 

اما آدمای ک خودشو از بقیه ی سرو گردن بالاتر میدونن و ب بقیه احمق میگن خودشون مشکل دارن اینجا مجازی هستش وقتی نمیتونی نظرات مختلف رو تحمل کنی نباید تاپیک بزنی 

دختر گلم برو به کنکور و درست فکر کن نی نی سایت واست آب و نون‌نمیشه .از من میشنوی خودتو تعلیق کن اینح ...

خیلی وقته اینجام و فهمیدم آب و نون نمیشه 

اما گاهی یه اتفاقاتی که برام همشون سخته مینویسم تا خالی شم همین

ببین الان به منم بگو احمق اشکالی ندارهولی دیروز یه ادعایی کردی که هیچچچچ کس باورت نکردحالا هی تاپیک ...

یادم نمیاد توهین کرده باشد؟

چرا بی دلیل توهین کنم

اینکه نظرتون بگید با فحش فرق داره