پشت کنکورم، ذهنم درگیره، میگرن دارم، معدم عصبیه ترجیح میدم از فضای مجازی دور باشم چون سمه و آدمای سمی زیادی توشن.
وقتم هم محدوده.
یکی بهم گفت احمقی که بقیه رو احمق فرض میکنی؛
جوابتو میدم:
خیلیا واقعا احمقن منظورم شخص خاصی نیست اما قبول کنید خیلیا احمقن.
پس اینکه فکر کنی کسی احمق باشه دلیل نمیشه احمق باشی اتفاقا برعکس چون تشخیص میدی، یه سر و گردن بالاتری🤷♀️
به هر حال من از توهین و فحش خوشم نمیاد به کسی بی احترامی نکردم.
خیلیا تربیت خانوادگی ندارن کلا
منظورم اونایی که از حد گذروندن،اونا یه مشت احمقن که اگر نبودن به جای کم آوردن و توهین، دلیل می آوردن یا بی توجهی میکردن
پس فکر نمی کنید یه مشت احمقن؟؟
اصلا من دروغگو، من عقده ای، من مردم آزار یا هرچیزی که خودشون میگن....اما هرکی که باشم تونستم چندتا احمق رو تو سایت شناسایی کنم که کم میارن فحش میدن چون مغزشون در همین حده...
حتی می تونم یه تاپیک بزنم و کاربرای اوشکول اد کنم ولی اگر با احمقا بحث کنی یعنی خودتم احمقی که من نیستم.
من خیلی بیشتر از اونچه که فکرشو کنید خونسردم و بجای پرخاش و فحش دلیل میارم.
اگر طرف مقابلم همچنان اصرار به درستی عقیده خودش کنه فقط بی خیال توضیح میشم اما فحش نمیدم یعنی کاری که الان میکنم
یه بار تو سایت یه کاربر که نمی خوام اسمشو ببرم رمان مینوشت میگفت داستان زندگیمه
ولی بعد مدتی طولانی مشخص شد الکی اشک هممون درآورده...
تنها واکنشم این بود:
(( دمت گرم خوب ایسگامون کردی🤣))
چون واقعا جایز ندیدم بیشتر ازین چیزی میگفتم. شاید طرف بچه باشه بیماری یا افسردگی خاصی داشته باشه پس بحث باهاش بی فایده بود اصلا دلیلی برای توهین نداشتم چون اگر میخواستم میتونسم تاپیکاش دنبال نکنم مگه یقه امو گرفته گفته بیا تاپیکم؟؟؟
من نمیخوام پربازدید بشم یا جلب توجه کنم. اگر میخواستم میتونستم همرو ایستگاه کنم مث خیلیا که مدام با کاربریهای مختلف داستان میسازن
تاپیکی که گفتم فندق_عصبی فوت کرده رو یه نگاه بندازید کلی احمق یافت میشه که به جای دلیل و مدرک توهین کردن
منظورم فقط اونایی که توهین کردن نه کسایی که گفتن تاپیکت راست نیست و بعد ادامه ندادن.
دیگه حرفی ندارم
راستی ازین به بعد یکی تو سایت توهین کرد بدونید احمقه و و ارزش وقت گذاشتن نداره.
برام مهم نیست چی دربارم فکر میکنید چون حتی نمیدونم کی پشت اکانته پس هرچی می خواید بگید و احمقا با توهین اعلام حضور کنن
بدرود.