2777
2789

همش دارم میدوم..دوتا بچه بریز و بپاش و شیطون..فقط صبحونه و ناهار و شام درست کنم و یه تمیزکاری سطحی..اصلا خونم تمیز نیست

خودم ناراحتم...انگار رفع تکلیفی هست...همه چیز ... تا بخوام کاری کنم بچه کوچکه زیر پام آویزون میشه شیر میخواد..

الان داشتم اینستا چک میکردم ..دیدم چقدر این بلاگرا تمیز ن

هیچکس کمکم نمیکنه..همسرم هم میاد همش خسته اس و تازه ایراد میگیره چرا غذا اینطوریه..چرا خونه برق نمیزنه..کلافم بخدا..میخوام تمیز کنم ولی توان نمونده برام..

شوهرم میگه خب صبح زود پاشو کار کن..میگم پس کی استراحت کنم...بچه تا صبح ۳ دفعه پامیشه شیر بخوره..پاشم هم اون زودتر بیداره..دیگه رد دادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالشونه بچه هات ؟ متاسفانه باید بگم با بچه کوچیک خونه های همه همینجوریه

نه قبول ندارم من دو تا پسر دارم همیشه خونه ام برق میزنه.  اگر هر کاری رو همون موقع انجام بدی هیچوقت خونه ات کثیف نیست 

اگر بخای میتونی خواهرم دو قلو داشت یکسال و نیمه ناخاسته دوباره حامله شد یکی دیگم اومد سه تا بچه ی کو ...

درک نمیکنم چجوری خونه ای که سه تا بچه کوچیک داره همیشه برق میزنه؟ یعنی بچه ها وسیله ها رو نمیارنوسط خونه ؟ یعنی دست به میز و پرده و وسایلها نمیزنن؟ مگه میشه هر لحظه دستمال کشید میز و وسیله ها رو تا جای انگشت بچه ها نباشه روشون؟

منم پسر ۱۰ ماهه دارم

قبلا خونه ام تمیززز وسواسی بودم همش یه دستم دستمال و اسکاچ بود یه دستم دامستوس و جرمگیر

الان نمیرسم اصلا به هیچ کاری تا پاشم  یه چایی هم دم کنم پسرم گریه میکنه دنبالم 

یوقتایی مادرم بعدازظهرا از سرکار میاد یکی دوساعتی کمکم بچه رو  میگیره که من شام درست کنم و خونه رو جمع کنم و لباسای بچه رو بشورم

وقتاییم ک مادرم نیاد شوهرم  ساعت ۹‌و نیم ۱۰ شب 

تا میاد شام بخوریم و نماز بخونه به زور با خستگی زیاد یکی دوساعتی بچه رو سرگرم میکنه تا من ظرف هارو بشورم و یه طی بکشم و گاز و سینک رو تمیز کنم 

والا اصلا اونجور ک دلم میخاد نمیتونم خونه رو تمیز کنم مثل قبل 

ولی خداروشکر بابت وجود پسرم 

قبلا که خونه ام برق میزد افسرده بودم 

الان خونه ام بهم ریخته است اما افسرده نیستم

صادق تر از هدایت