2777
2789
عنوان

شما هم نمیدونید دارید با زندگیتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 68 پست
درد کشیدن ب سن نیس عزیزم اینو من خوب میفهمم

بعضی از هم سنامو میبینم 

با خودم میگم اگه اینا زندگی میکنن پس من چیکار میکنم؟!

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوباره شروع کن درس خوندنو

درس میخونم بابا😂

اگ ی چیز فقد ی چیز باعث شده تا الان خودمو نکشم درسم بوده و برا درس خانوادم ب شدت پشتکوه میگیرن و همایت می‌کنند بیشتر از من برا اونا مهمه 

از جونی نکردن منظورم مشکلاته دیگه ای بود 

..

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من عذاب وجدان شدید از بچمم دارم خیلی ناراحتم

در عوضش بچتو قشنگ بزرگ کن

هنوز جوونی ک خالم ۶۰ سالشه تازه داره میره دانشگاه ترم یکه😉

چه خوب باور کنید اصلا به سن نیست به همت آدم هست من از همون اول نفهمیدم دارم چه کار میکنم در حالی که میتونستم خیلی خیلی بهتر زندگی کنم ولی همتشو نداشتم

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
درس میخونم بابا😂اگ ی چیز فقد ی چیز باعث شده تا الان خودمو نکشم درسم بوده و برا درس خانوادم ب شدت پش ...

درس خوندن خودش جوونی کردنه باور کن 

من الان ارزومه برگردم به دپران مدرسه مثل چی بخونم 

هیییییی چی بگم هر کی یجور میگذرونه هر خونه ای قصه خووشو داره

درس خوندن خودش جوونی کردنه باور کن من الان ارزومه برگردم به دپران مدرسه مثل چی بخونم هیییییی چی بگم ...

دقیقا .... مجبوریم ب حفظ ظاهر