2777
2789
عنوان

امشب زنگ زدم به جاری م سرد حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون برادرش یکم بفهمه من به دختر و زنش چیزی گفتم محل به من نمیدن ای خواهر من و به همه فروخته

واقعا حالم از مردای جو گیر بهم میخوره اینجور مردا رو هرچقدر هم نصیحت کنی باز تحت تأثیر محیطن 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

واقعا حالم از مردای جو گیر بهم میخوره اینجور مردا رو هرچقدر هم نصیحت کنی باز تحت تأثیر محیطن

اره ببین از  چهار تا پسرن این فقط اینقدر جو گیر و زن و بچه می فروشه

تازه انتظار محبت داره

خب گالری گوشی عموشو دیده 

بعدم همسرت نباید فیلم استخر شما رو تو گوشیش نگه داره یهو گوشی دست همکار یا دوستش باشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نه از دست شوهرم قاپید گوشی رو

اصلا دزدکی هم نگاه کنه وقتی شوهرت چیزی نمیگه و براش مهم نیست چرا تو خودتو اذیت کنی

خواهرانه میگم هیچ وقت عکس و فیلم تو گوشی نگه ندار بریزن تو هارد برای خودتون نگه دارین همین گوشی گم بشه کلی عکس و فیلم دارین توش خواهرزاده شوهرت نبینه صد نفر دیگه میبینن 

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
خودت حامی خودت باش تو حرفت درست بوده مهم نیست دیگه اصلا پیگیر نشو بروی خودتم نیار

اره با اینکه کتک خوردم ولی خوب حرفمو گفتم دفعه دیگه بازم میگم 

هزار بار میگه ریشتو اینطور بزن انگار شوهر اونه 

این دفعه گفت میگم فلانی نظرتو نگه دار برای شوهر اینده ت 

اره هی میگه ریشتو اینطور بزن فلان کار منم سکوت می کنم ولی این دفعه دوباره بگه میگم فلانی ایده تو نگه ...

حتمااا بگو. ولی با شوخی و خنده که بیشتر بسوزن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
همین پارسال تابستون هم من کلی تو استخر ویلا فیلم داشتم بی اجازه دید

ازین به بعدتاهمیشه باهاشه سردباش

اوکی؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
خب گالری گوشی عموشو دیده بعدم همسرت نباید فیلم استخر شما رو تو گوشیش نگه داره یهو گوشی دست همکار یا ...

عمو اون شوهر من ه 

پس نباید بگرده 

بحث نگاه کردن یه عکس نیست قشنگ بگرده ته گالری سطل زباله