2777
2789

اثرات بی خوابیه‌ دوستان

چقد دلم یهو گرفته

فردا امتحان دارم مثلا‌ ولی خوابم نمی‌بره 

استرس ندارما‌ اما خب فاز خودمو‌ نمیفهمم

نمیدونم چم شده بیشتر دلشوره دارم 

مشخصه ساعت خوابم گذشته؟ یا بیشتر بگم

حالا ک تا اینجا اومدین برا زن داداشمم‌ دعا کنید هعی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا ولی از شما حس خیلی خوبی گرفتم

چقد شما مهربونی

الهی زنداداشت به حاجت قلبیش برسه

بهترینا هم نصیب شما بشه و همیشه خوشبخت ترین باشید

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

اینکه افکار از گودرز به شقایق ربط داده میشه کاملا مشخصه از قماش افکار نصف شبیه 

من اون شب فکر میکردم اگر دور از جون هزار بار لال بشه زبونم اگه بابابزرگم فوت شد چطور تحمل کنم 

حالا بابابزرگم سالم و سلامت و سر حال و جوون😐😂 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

عزیزم خب بخواببب

منم استرس دارم شدیددد 

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

نمیدونم چرا ولی از شما حس خیلی خوبی گرفتمچقد شما مهربونیالهی زنداداشت به حاجت قلبیش برسهبهترینا هم ن ...

ممنونم گلم لطف داری♥️

حقیقتا جملات شما خیلی بهم انرژی داد😍

اینکه افکار از گودرز به شقایق ربط داده میشه کاملا مشخصه از قماش افکار نصف شبیه من اون شب فکر میکردم ...

😁😁😁

منم چند وقته فکر می‌کنم اگر خدایی نکرده مامان بابام چیزیشون‌ بشه من باید چیکار کنم، من هنوز لطف ک هیچ حتی وظیفمو‌ نسبت بهشون انجام ندادم🥲🥺

😁😁😁منم چند وقته فکر می‌کنم اگر خدایی نکرده مامان بابام چیزیشون‌ بشه من باید چیکار کنم، من هنوز لط ...

اینا همش فکرای منفیه که عایدی جز آزار دادن خودمون نداره 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم