من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بله...دختر فامیلمون حسابداری میخوند...قیافه خیلی معمولی...قد و هیکل خیلی معمولی...فقط خیلی زیرک بود و سیاست داشت...تو دانشگاه با یه پسری آشنا شد تووووپ.هم از قیافه..هم خانواده ...هم مالی...پسره گفت عقد که کنیم میریم ایتالیا ادامه تحصیل میدیم ...الانم ایتالیا هستن.خونه خریدن..یعنی خوشبخت شدا...اگه اصفهان بودی میگفتم خودشون کجا زندگی میکردن و پسره کجا تا عمق اختلاف طبقاتی رو بفهمین
تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️
من با همسرم خیلی اختلاف دارم خیلی از زندگی زده ام کرده اوایل همش فک میکرد من مقصرم وواقعا سعی خودمو کردم که بدیهامو بزارم کنار امادیدم نه این عوض بشو نیست تنها خیالم راحت شد من مقصر نیستم حالا از این ورم یه دختر گل دارم یه لحظه پیشم نباشه دیونه میشم بد جوری تو دو راهی موندم نه راه پس دارم نه راه پیش
یه زندگی دیدم غبطه نیست خوشبخت بشه سختی زیاد کشید اوایلش ولی مرد خیلی خیلی خیلی خوبی داره خودش هم عالیه .برعکس نفهم ما که هر چند روز یکبار تو ک. ون خر میره در رو هم میبنده .
ازدور که نگاه کنی همه رو از خودت خوشبخت تر میبینی بعضیا واقعا ظاهری زندگیشون عالیه و همه حسرت میخورن مثل خود من که واقعا همه فک میکنن خوشبخت ترینم همسر خوشتیپ و خوشگل وضع مالی عالی اخلاقش تو جمع عالی ولی نمیدونن چطور شکستم و به زور خودمو کنترل میکنم که کسی نفهمه چیا سرم اومده
درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه
شوهره خیلی پولداره خونشون خیلی بزرگ بود ماشین شاسی دارن
تو مسجد مثل اینکه زیر نظر داشتنش
ولی خیلی دختر با دین و ایمونی بود
کلا هر کی میبینتش میگه بخاطر همین دین داریش انقدر خوشبخته
زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر انشاءالله 🇵🇸🇵🇸