2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112587 بازدید | 1201 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم  چیه ک تمام بختای خوب فقط در خونه یکیو میزنه‌.

من دختر عموم چون فقط پولدار بود همسشه کیسای خوبی میومدن براش. اخرشم با ی همه چی تموم ازدواج کرد‌

واقعا بعصی دخترا ارزوی حتی ی خاستگار عادی هم دارن 

بله دوستم 

آروم و توداره دلش صاف سادس 

ظاهر و قد هیکلشم معمولیه خوب

ازدواج سنتی کردن یه ماه آشنایی خوبه شوهرش فقط کم داره بد بخت

میری بهش سلامی چیزی بدی یجوری خودشو میگیره انگار ببخشیدا چ گوهیه😐

بدم میاد ازش خیلی ولی با دوستم خوبن خداروشکر

خواهر خودماز لحاظ موقعیت اجتماعی با یه پسر ک پدرش موقعیت اجتماعی خیلی خیلی بالایی داره نمیتونم بگم چ ...

پایدار باشن انشالله

چطوری با شوهرش آشنا شد؟

خواهرت خوشگله؟ خوش اخلاقه؟ باسواده؟

بله...دختر فامیلمون حسابداری میخوند‌...قیافه خیلی معمولی...قد و هیکل خیلی معمولی...فقط خیلی زیرک بود و سیاست داشت...تو دانشگاه با یه پسری آشنا شد تووووپ.هم از قیافه..هم خانواده ...هم مالی...پسره گفت عقد که کنیم میریم ایتالیا ادامه تحصیل میدیم ...الانم ایتالیا هستن.خونه خریدن‌..یعنی خوشبخت شدا...اگه اصفهان بودی میگفتم خودشون کجا زندگی میکردن و پسره کجا تا عمق اختلاف طبقاتی رو بفهمین

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

من با همسرم خیلی اختلاف دارم خیلی از زندگی زده ام کرده اوایل همش فک میکرد من مقصرم وواقعا سعی خودمو کردم که بدیهامو بزارم کنار امادیدم نه این عوض بشو نیست تنها خیالم راحت شد من مقصر نیستم حالا از این ورم یه دختر گل دارم یه لحظه پیشم نباشه دیونه میشم بد جوری تو دو راهی موندم نه راه پس دارم نه راه پیش  

میدونی کجا با پسره آشنا شده؟؟

برادره بزرگه پسره اتفاقی بیرون از خونه دختره رو دید

اینم آفتاب و مهتاب ندیده بود

اصلا صداش درنمیومد و حتی تو چشم برادر خودشم نگاه نمی‌کرد

توی نامزدی هم همینطوری بود

تا عقدش کردن زبونش در اومد 

اژدها وارد میشود

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

ازدور که نگاه کنی همه رو از خودت خوشبخت تر میبینی بعضیا واقعا ظاهری زندگیشون عالیه و همه حسرت میخورن مثل خود من که واقعا همه فک میکنن خوشبخت ترینم همسر خوشتیپ و خوشگل وضع مالی عالی اخلاقش تو جمع عالی ولی نمیدونن چطور شکستم و به زور خودمو کنترل میکنم که کسی نفهمه چیا سرم اومده

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

شوهرش چطوره؟ خیلی پولداره؟ چطوری آشنا شدن؟

شوهرم مثل خودش عالی شغل ثابت داره

شوهره خیلی پولداره خونشون خیلی بزرگ بود ماشین شاسی دارن

تو مسجد مثل اینکه زیر نظر داشتنش

ولی خیلی دختر با دین و ایمونی بود

کلا هر کی میبینتش میگه بخاطر همین دین داریش انقدر خوشبخته

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

ممنون عزیزم همچنین شما😍😘شوهر یکسال کراشم بود بعد اومد خاستگاریمن خیلی نجیب بودم و قیافمم خوبه اینو ...

خوشحالم برات😘 پایدار باشین انشالله

قبل همسرت دوست پسر نداشتی؟ 

محجبه بودی؟

چطوری شد بعد یکسال خواستگاریت اومد؟