2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112586 بازدید | 1201 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بوده یه دختری بود نه خونه زندگی درست حسابی نه پدر درست و حسابی پدرش زندان بود یه پرونده سخت داشت ...

خدا به بهترین نحو همه چیو جبران میکنه🤍

کجا باشوهرش آشنا شد

شوهرش خیلی پولداره؟

تعریف از خود نباشه

اما خودم

نه پولدارم نه انچنان زیبا ولی طی این 7 سالی ک ازدواج کردم

همه اطرافیانم تحسینم میکنن

از فامیل گرفته تا دوست و اشنا

همیشه حسرت زندگی منو میخورن

بیشترشم به این خاطر بود ک خودساخته بودم و به هیچ کس حتی مادر خودم رو نزدم برا کمک. 

خوشحالم برات😘 پایدار باشین انشاللهقبل همسرت دوست پسر نداشتی؟ محجبه بودی؟چطوری شد بعد یکسال خواستگار ...

فدات عزیزم

نه من دعام این بود به خدا میگفتم من خودمو نگه میدارم تو هم به من شوهری بده که همه بهم غبطه بخورن و اونم مثل خودم باشه همونم شد

مامانم میگه ازدواج خوبت بخاطر اینه که دختر خوبی بودی یکبار ما رو ناراحت نکردی

بنظرم رضایت پدر و مادر تو آینده و زندگی ادم خیلی تاثیر داره

و اینکه اگه شوهر پولدار میخای تو موقعیش قرار بگیر من خودمو هر جوری که بود نشونش میدادم اما کم محلش میکردم😂

ازدواجشون سنتی بود؟اخلاق دختر با شوهرش میدونی چطوره

بله سنتی بود. چیزی که من دیدم اخلاقش همون زورگویی و بدخلقی رو باشوهرش هم داره. شوهرش به شددددت آرام و متین و باکلاسه

این هی داد میزنه و حرف زشت میگه اون بنده خدا هم همش درحال محبت کردن و احترام گذاشتنشه . به خانواده همسرش هم اصلا اعتنا نمیزاره و خیلی بدخلق و گستاخانه باهاشون صحبت میکنه 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
فدات عزیزمنه من دعام این بود به خدا میگفتم من خودمو نگه میدارم تو هم به من شوهری بده که همه بهم غبطه ...

چند سالته عزیزم؟

با حجابی؟

راستی چطور خودتو تو موقعیت پولدارها قرار میدادی؟ کجاها میرفتی

وضع مالی خانواده خودت چطور بود؟

من یه رفیق داشتم کلا قیافه نداشت پیشونی بلند بینی قوز دار پوستشم چنگی به دل نمیزد درسشم به ما نمی‌رس ...

من فکرشم ولی ناراحتم خبری نیست

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

چند سالته عزیزم؟با حجابی؟راستی چطور خودتو تو موقعیت پولدارها قرار میدادی؟ کجاها میرفتیوضع مالی خانوا ...

من الان با ۲ تا بچه ۲۵ سالمه

لیسانس گرفتم اما سرکار نرفتم 

نه با حجاب نیستم  معمولیم

مثلا مامانم که میرفت طلا بخره باهاش میرفتم 

وضع خانواده خودم معمولیه حقوق بابام حدود ۳۰ تا ۳۵ تومنه