2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112590 بازدید | 1201 پست
من یه رفیق داشتم کلا قیافه نداشت پیشونی بلند بینی قوز دار پوستشم چنگی به دل نمیزد درسشم به ما نمی‌رس ...

طلا و پول  و شوهر پولدار   شد  رمز خوشبختی؟؟؟

خوب اگه پول ضامن خوشبختی آدم هاست 

بهتره دخترها به جای  در به در دنبال تیغ  زدن مرد پولدار باشن

از سن هجده سالگی خودشون کار کنن پولدار بشن

پول خود آدم که خیلی لذت  بیشتری داره

اکثرا این پسرها پدرشون پولدار است

بهتره از خواستگار و پدرش پرسید شغل شون چیه  دختر و خانواده ی دختر هم  برن سر همون شغل ، خودشون پولدار بشن

نخوان آویزون مردهای پولدار بشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختره فرهنگیان بود 

خیلی آروم و شوهری 

خوش اخلاق و مهربون 

خوشگل نبود زیاد ولی خیلیی به خودش می‌رسید 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

کاش من الان اونی بودم که بقیه میومدن اینجا از شانسم میگفتن😑😂

😂😂

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

وای چه خوب😍 خوشبخت باشی عزیزم😍چجوری با همسرت آشنا شدی؟بنظرت ویژگی خاصی داری که باعث ازدواجت شد؟

ممنون عزیزم همچنین شما😍😘

شوهر یکسال کراشم بود بعد اومد خاستگاری

من خیلی نجیب بودم و قیافمم خوبه اینو دیگران میگن🫠😂

بله خودم

همسرم یه مرد خود ساختس

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
خوشبخت و پایدار باشینعزیزم از خودت بگوچطوری با همسرت آشنا شدی

والا من از نظر زیبایی معمولی ام‌

ولی خدایی دختر سر براه و سرش تو کتاب و دفتری بودم که دومی نداشتم 

همه معلمها و مدیر و معاون باهام دوست بودن و واقعا برام احترام قایل بودن 

ویه خانواده‌خوب. پدرومادر بشدت مردم دار ی دارم که مایه افتخارن

همسرمم تو محل کارشون یبار منو دیدن و چون یه آشنایی سببی دوری هم داشتیم و پدرمو میشناختن اقدام کردن و بعدش آشنایی و ایجاد علاقه و ازدواج و آغاز دیوانگی …..

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر توضیح میدیشاغله؟ باهوش از چه جهت؟ خوش اخلاقه؟

هم شاغل و هم خوش اخلاق و باهوش یعنی توانایی بالای درک مسائل و تصمیم گیری های درست در موقعیت های مختلف و ...

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)