2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112586 بازدید | 1201 پست
اینارو میشنوم دلم میلرزه دوتا پسر دارم یکی از یکی قشنگتر به خدا همه میگن نه که من فقط بگمبعد ازدواج ...

نمیدونم چرا همیشه پسر خوشگلا ودختر  خوشگلا حیف میشن. تازه از اون دختر داییم برات بگم که باور نمیکنی. جالب اینکه باهم دختر خاله هم هستن. دوتا دختر دایی های خوشبختم. خوشبختی و بدبختی ارثیه بخدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی معذرت میخوام ولی حداقل دوسوم اونا که شوهرای خفن کردن که ازخودشون خیلییی بالاتر بوده دختره ازینا ...

نه اصلا اینطور نیست

ازدواج خوب خواست خداست فقط

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بازم دلیل نمیشه.شما ازدواج کردین؟تو زندگی نه پول همه چیه نه عشق

بله متاهلم و زندگی رفتار همسر خودمو ایشونو و بقیه دوستامو میبینم میفهمم چه ازدواج موفقیه اصلا پسره نگاش میکنه انگار قند دارع تو دلش اب میشه با عشق تمام در کنار اینهمه عشق دادن پولدارم هستن پول که باشه کلی از مشکلا اصلا پیش نمیاد عشقه دیرتر کمرنگ میشه تا وقتی ندونی با حقوقت کرایه بدی ماشین درست کنی ۲کیلو‌میوه بخری پولو اعصابی نمیمونه بخای به دل سفرو خرجای لاکچری بزنی عشقت فورانتر بشه تو قرض و بدهی انقد میری که میخاد عشق شکمتو سیر کنه 

به نام خدا سلیطه بودنشانس داشتن پدر سختگیر داشتن که داماد رو میچزوند

واییییی ما یه همسایه داشتیم هفت تا دختر داشت همه الل اک سیس به حدی فقیر که تا پنجم ابتدایی بیشتر درس نمیخوندن. بخدا یه شوهرایی دارن انگشت به دهن میمونی. تو پول و ناز و نعمت. خونه باباشون شلوارهای خشتک پاره میپوشیدن. بی‌هیچ هنر و ظرافت و تحصیلات. به شوهرشون میگن گوه نخور. باباشون به عمد جلو دامادش می.. وزید ولی خوشششش بخخخت

دور از چشم شوهر دوست مذکر داره وقتی میاد خونه مامانش چند روز بمونه باهاشون بیرون میره اکیپ هستن با ش ...

وای دقیقا همین حرف شمارو تو ایسنتا دیدم ک زنه گفت دوست مذکر دارم و باهاشون میرم بیرون باور نکردم😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️خدا از این زنا نصیب گرگ بیابونم نکنه

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

از خودت بگو عزیزم خوشگلی؟ اخلاقت چطورهشوهرت خیلی پولداره؟

شغلش خیلی خاصه درحدی که من ۹۹ درصد اوقات شغلشو نمیگم چون طرف مقابل باور نمیکنه😁

پولدار وقتی منو گرفت نبود هیچی نداشت، ولی همه فکر میکردن وضعش خوبه 

الانم همه فکر میکنن حقوقش ده برابر چیزی هست که به ما میدن ولی خیلی شنیدم فامیل و اینا حسرت مارو میخوردن و علنا به زبون اوردن 

زندگی من اونطور گل و بلبل و بدون مشکل که اونا فکر میکردن نبود 

سنمون کم بود ازدواج کردم 

معمولا افراد میگن خشکلم ولی بنظر خودم معمولی ام 

بله متاهلم و زندگی رفتار همسر خودمو ایشونو و بقیه دوستامو میبینم میفهمم چه ازدواج موفقیه اصلا پسره ن ...

ببین عزیزم اینا که شما میگین همه درسته من دارم میگم شما اون خانم و آقا را تو جمع دارید میبینین نه تو خلوت.شایه شما با این مشکلات که گفتین خلوتتون خیلی قشنگتر از اونا باشه عزیزم.من فکر میکنم دید بقیه نسبت به من و زندگیم همین طور باشه و همه بگه هیچی کم نداره ولی نه اینکه بگم بد بختم نه ولی شده شبایی باشه تو زندگیم که مرگم را بخوام شاید سر مسائل الکی هم بوده ها ولی حرف من اینه شما تو زندگی کسی نیستی .خبر از دل کسی نداری.حرف من اینه گول ظاهر زندگیا را  نخور.

والا بهترین زندگیو دارن شوهره یکم پخمس همه کاره زنشه

هی روزگاررر پس قدرت دست زنشه😂😂این زندگی نیست این زندگی فقط عشق یکطرفس فقط بخاطر پوله خاک تو سر شوهرش حالم بهم خورد

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602