2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112592 بازدید | 1201 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط باید سیاست داشته باشی

دختره ۱/۵۰ قدشه

شوهرش ۱۹۰

دختره تحصیلات سیکل

پسره لیسانس

بابای دختره کارگر

بابای پسره کارخونه سیمان داره

ی پسره با شخصیت و با ادب و متین

دختره یک متر و نیم زبونِ دراز و تلخ

پسره جرأت ندارم بگه بالا چشمت ابروئه

چون دختره سلیطه اس

چند سالم هست میگه من برات پسر آوردم همه باید در خدمت من باشن

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

ینفر میشناسم از همه جهت معمولیه قیافه هیکل خانواده معمولی دیپلم هم داره و همسر ی متخصص معروف و پولداره 

جالبه ک حتی ی دکتر دیگه هم خاطر خواهش بوده 

البته زیاد اطرافم هست ک خانومای خانه دار همسر پزشک و پولدار دارن ولی این دیگه شانسش خیلی بیدار بوده 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
من یه رفیق داشتم کلا قیافه نداشت پیشونی بلند بینی قوز دار پوستشم چنگی به دل نمیزد درسشم به ما نمی‌رس ...

چه خوب که خواسته شو جذب کرده و بهش رسیده🤩

حس خوبی گرفتم

راستی اخلاق دختر چطور بود؟

در بین خانواده مادری خاله ها دختر خاله ها  دایی ها دختر دایی ها 

و خانواده پدری عمو ها دختر همو ها عمه ها دختر عمه ها((من بهترین ازدواج و بهترین موقعیت و همیشه پیش اونا موفق ترین بودم و هستم همیشه هم حسرت رو تو نگاهشون متوجه میشم))

اما در بین خانواده همسرم جاریم و خواهرشوهرام همه جایگاهشان از ما بالاتر و موفق تر هستن 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

نمی خوام شعار بدم ولی مهم باطن زندگی طرفه 

خیلیا هستن چه زن چه مرد جلو مردم با هم خوبن و همه میگن خوشبحالشون خوشبختن 

بعدا یا از طریقی میفهمی هر روز دعوا میکنن 

یا سال بعدش طلاق میگیرن 

من دوستم ازدواج کرد همش میومد از شوهرش تعریف میکرد آقامون فلانه آقامون بهانه بعد منم هی میگفتم خوش بحالش 

بعد از دو سال طلاق گرفت 

با تعجب ازش پرسیدم شما که با هم خوب بودین گفت نه جلو مردم ابرو داری میکردم 

ولی هر روز دعوا میکردیم 

چند روز پیش شنیدم یکی از فامیلای دور حاملس برا کادوی بارداری یه دسبند 150میلیونی 8ماه پیش گرفته حالا بغیر طلاهایی ک داشت 😅تااازه فهمیدم یه 206یا 207 صفر هم براش خریده از کرج تا همدان هم خودش میره .بعد جای بدش اینجاس ک دختره تقریبا 5سال از من کوچیکتره 😮. رفتار و اخلاق ایناشو نمیدونم .قیافش هم معمولی