2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112586 بازدید | 1201 پست

دختره خراب بود ولی شانس داشت

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترای عمم

یکیشون ناتنیه ینی عمم نامادریشه ، ولی خیییییلی دخترعمم خوشگل و ناز بود و هست ازدواج کرده به ی دکتر متخصص اطفال الآنم دوتا بچه دارن و زندگی لاکچری☺️

و از زندگی دختر عمه ناتنی لاکچری تر زندگی دختر عمه تنیمه 

دخترعمم خوشگل و چشم رنگیه با ی پسر تهرونی ازدواج کرده یدونه بچه هم داره شوهرش براش آپارتمان و ماشین بی ام و خریده و ........

خلاصه 🥲 دخترعمم همسن منه 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

یه دختر بود که حس میکردم خوشبخت تر از اینا وجود نداره ولی خدا همون روز بهم ثابت کرد همه فکرام اشتباهه و باعث شد بیشتر از قبل زندگی و شوهرمو دوس داشته باشم 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
عزیزم دنبال علت معلول نگردهمش بخت خداباید بخاد مثل زن رونالدو مث کیت میدلتون بختتم که سیاه باشه مثل ...

کیت میدلتون که خوشبخت نیست انگار رسمه تو خانواده انگلستان سه تا بچه بیاری حذف میشی

نمیدونم چرا هرکی خوشگل باشه همه لایق خوشبختی میدوننش ولی اگ یکی قیافش معمولی یا سبزه باشه میگن لایقش ...

از بس که مردممون نژاد پرستن 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️

دخترخاله و دوست خودم یه نمونه ش

با هزااار نفر لاسیدن

از بین همونا یه گل سرسبدشو برداشتن

الان زندگی میکنن بیا و ببین

والا

اونایی که با هزار نفر می‌گردن انگار خوشبخت ترن تا کسایی که دنبال این رابطه ها نیستن

من یه رفیق داشتم کلا قیافه نداشت پیشونی بلند بینی قوز دار پوستشم چنگی به دل نمیزد درسشم به ما نمی‌رس ...

من اتفاقا بودم ولی نرسیدم چرته شانس فقط

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

آره 

لابیاهای داغون داشت صدبار عمل کرده بود بازم چندش بودن ( خودش تعریف کرد واسم)

تحصیلات زیر دیپلم

با ی آقای دوازده سال بزرگتر از خودش ازدواج کرد  قد خیلی بلند پسره مهندسه

عاقبت بخیر شد 

از ی شهرک دره پیت رفت یجای خیلی خفنه 

بهترین عروسی بهترین لباس عروس  بهترین طلاها

بخدا تعریف می کنند که شوهرش خونرو جارو می کشه همیشه کمکش می کنه 

هرچی بخواد می‌خره 

دختره توپر قد ۱۶۹

قیافش خوبع 

دماغش بعد نامزدیش عمل کرد البته خودش خشگل بود  سبزه لس خیلی خوشگل