2777
2789
عنوان

بیاین تحلیل سریال سوجان 🌱🌱🌱🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 6553 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ولکن توروخدا دوتا خراب دیدی داری وصلشون میکنی به همه شمالیا ما هم کلی شمالی ادم‌حسابی دیدیم اینه ...

دقیقاً، همه جا بدو خوب هست. من خودم شمالیم اینجا هم مثل همه جای ایران کلی مرد و زن نجیب و اصیل زندگی میکنند. حالا چند تا نخاله همه جا پیدا میشه زشته تعمیمش به کل اون قومیت، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من بی ادب نیستم ندیدی ذات زناشون را

من با افتخار یه زن شمالی ام.چی دیدی از ذات زناشون؟

همه جا آدم خوب و بد وجود داره .فقط میتونم بگم خدا شفات بده عقل نداری راحتی

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
ترک ها اصالت دارن

همه اقوام اصیلن، اما بجز اون ادم خودش با حرفعاش اصالتش رو نشون میده، گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل؟

ترک بودن نشونه اصالت و شمالی بودن نشونه خرابی نیست. اون ذهن خراب و تهمت زننده است که داغونه و بی اصالت 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
وای ولکن توروخدا دوتا خراب دیدی داری وصلشون میکنی به همه شمالیا ما هم کلی شمالی ادم‌حسابی دیدیم اینه ...

اونی که شش سال رو زندگی دوستم و شوهرش هم پشتش را می گمعین خودش سر راهش باشه زنیکه بی اصل

اهمیت نده به این حرفا من شمالی نیستم ولی تو همه شهرا آدمای این مدلی هست کسی که یه مدل رفتاری خاص رو ...

بله درسته👌

ولی واقعا زور داره ی ادم که معلوم نیست اصن خودش چکاره اس بیاد اقوام و مادرامونو زیر سوال ببره

🌷✨️
ترک ها اصالت دارن

باشه تو خوبی.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
همه اقوام اصیلن، اما بجز اون ادم خودش با حرفعاش اصالتش رو نشون میده، گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر ...

پس ندیدین که می گین فقط یک ماه با یک زن شمالی که شوهرش هم ادعای روشنفکری داره رفت و امد کن تیشه به ریشت می زنه

اونی که شش سال رو زندگی دوستم و شوهرش هم پشتش را می گمعین خودش سر راهش باشه زنیکه بی اصل

شوهر دوستت کجایی بود بفهمیم مردای بی اصالت مال کجان؟ خودتم بگو کجایی هستی بفهمیم زنهای تهمت زن و بی عقل برای کجان؟