2777
2789
عنوان

نامادری یه پسر سه سالم

407 بازدید | 37 پست

دوهفتس ازدواج کردیم 

ی پسر معمولی نیس خیلی شیطونه 

نمیتونم واقعا کنترلش کنم شبا گریه می کنه تاصبح روزاهم فضولی 

میخام بهمین خاطر جدا بشم 

زندگیم همچیش خوبه الا این بچه 

از قضاوت دور و اطرافیان به عنوان نامادری  بگیر تا اذیت شدن خودم 

شوهرم رو خیلی دوست دارم 

اول بچه رو قبول نکرده بودم بعد گفتم روزا با من شبا با مادر شوهرم چون خونمون باهمه من بالا می‌شینم ولی الان مادر شوهرم کلا بچه رو گذاشته واسه من 

اومدم خونه مامانم امروز میخام امشب نرم بنظرتون چیکار کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ی سه ساله رو یه بوم و چند هوا کردی، یعنی چی روزا با من شبا با یکی دیگه؟بچس،گناه داره،یا قبولش کردی یا نمیکردی اصلا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کی منو درک می‌کنه من ی تازه عروسم ک کل زندگیمو این بچه به گند کشیده تو دوهفته

تو وارد زندگیش شدی،طلبکارم هستی. از اول قبول نمیکردی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خودت انتخاب کردی .الان هم زودتر باید جدا شی ، سرنوشت یه بچه کوچولو وسطه، بخاطر بی عقلی های پدرش

وا چرا جدا بشه. تکلیف بچه رو باید روشن کنه. بره پیش مادر خودش یا مادربزرگش. یا اسی خونشو جد ا کنه دور بشه