2777
2789
عنوان

بیاین تحلیل سریال سوجان 🌱🌱🌱🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 6802 بازدید | 103 پست
کل نی نی سایت دارن میگن سهرابه باز میگی رستم؟😂

فکر کنم همزمان با تماشای سوجان شاهنامه هم میخونه شخصیتاش رو قاطی کرده😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ای خدا😂😂😂😭😭😭😭😭منو سوسک کننننن

خیلی بانمک تاکید میکنی رو رستم 🤣🤣🤣

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش میگفتیم خودتو نجات بده فقط طلاق بگیر برو کارکن مستقل شوــنسخه نی نی سایت به همه

🤣🤣🤣🤣👌👌👌👌👌عالییییییی

میگفتیم اصن تو نیازی ب اون نداری کلی مورد بهتر برات ریختهه

ماشالله کارتو داری کنکورم که میخوای بدی نگران نباش😂😂😂

لطفا لایک نکنید❤

س جان پزشک نیشه نیره با شهراب ازدواج میکنه. انقلاب میشه تهش هیچی گیر قربان نمیاد.

دقیقا همینطوری میشه 

سرش بیرکلاخ میمونه 

از این جا رونده از اونجا مونده

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
شمالی ها بی اصلن بته ندارن

اره حتما تو  با اصالتی که اینجوری در مورد یه قومیت حرف میژنی.معلومه کی از زیر بته به عمل اومده

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
خیلی بانمک تاکید میکنی رو رستم 🤣🤣🤣

اخه براشوهرمم تعریف میکردم که سوجان میره به رستم تهش اولش توجه نمیکرد به حرفام فهمید گفتم رستم کوتا نمیاد هی تکرار میکنه😭😂😂😂😭😭

هرچه دادم به اوحلالش باد
شمالی ها بی اصلن بته ندارن

@niniyar_3    

@niniyar_5    

خسته نباشی عزیزم. لطفاً رسیدگی به این کاربر اصیل و پر بته 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
🤣🤣🤣🤣👌👌👌👌👌عالیییییییمیگفتیم اصن تو نیازی ب اون نداری کلی مورد بهتر برات ریختههماشالله کارتو ...

اره میگفتیم اگه خانوادتم پشتت نیست مهم نیست از شوهرت پول بدزد پس انداز کن بعد طلاق بگیر

دروغ نمی گم زن های شمال خونه خراب کن شوهر دارن اوار می شن زندگی مردای متاهل

هم دروغ میگی هم چرت و پرت میگی وقت خوردن قرصاته 

این خزعبلاتم میگی چون کافر همه را به کیش خود پندارد فکر میکنی همه عین خودتن

🌷✨️

دروغ میگی، خجالتم خوب چیزیه. مرده کجایی بود انقدر کش تمبونش شل بود ، از اصالت مرده هم بگو. خجالتم خوب چیزیه. نجابت زن رو زیر سال نبر، تهمت نزن. 

وای ولکن توروخدا دوتا خراب دیدی داری وصلشون میکنی به همه شمالیا 

ما هم کلی شمالی ادم‌حسابی دیدیم 

اینهمه شمالی اینجاست چی بهت میرسه از ناراحت کردن ادما؟؟؟؟

لطفا لایک نکنید❤