چرا قربان به کسی نگفت عقد کرده زن داره ولی وقتی ثریا گفت طلا عاشقته شک کرد
این که گفت خاطرشو میخواد واقعی بود
اصلا چرا باید به آشپز بگه ملکه ی مطبخ؟!؟
من قربان درک نمیکنم
شخصیت مرموز به ظاهر ساده ای داره
ی امیر درون داره احتمالا
تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
همه اقوام اصیلن، اما بجز اون ادم خودش با حرفعاش اصالتش رو نشون میده، گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر ...
آخ قربون دهنت
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر دوستت کجایی بود بفهمیم مردای بی اصالت مال کجان؟ خودتم بگو کجایی هستی بفهمیم زنهای تهمت زن و بی ...
میگه ترکِ
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
پس ندیدین که می گین فقط یک ماه با یک زن شمالی که شوهرش هم ادعای روشنفکری داره رفت و امد کن تیشه به ر ...
خودم شمالیم یک عمر دارم اینجا زندگی میکنم. یک تار موی زن نجیب شمالی به کل هیکل و قوم و قبیله بعضیا برتری داره ، مریضی به خدا، اون مرد رو هم حتما همینکارا رو کردی بهت خیانت کرد .
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خودم شمالیم یک عمر دارم اینجا زندگی میکنم. یک تار موی زن نجیب شمالی به کل هیکل و قوم و قبیله بعضیا ب ...
نمی خوام اذیت کنم ولی دلم خون مردی که بیست سال زندگی با ابرویی را داشت و همه رو سرش قسم می خوردن چنان زمین زد که نتونست بلند شه شش سال رو مخش بود همه جوره ولی ….
نمی خوام اذیت کنم ولی دلم خون مردی که بیست سال زندگی با ابرویی را داشت و همه رو سرش قسم می خوردن چنا ...
کاری به زنه ندارم. اون مرد چرا پا گذاشت رو زندگی ۲۰ ساله اش، یکطرفه به قاضی نرو، ریشه این شکست زندگی اول اولش همون مردی بود که خودش تیشه زد به زندگیش، اگر هرزگی بود هر غلطی بود هر دو مقصرند و البته اون مرد بیشتر، چون تعهدی نداشت به ۲۰ سال زندگی ، حق داری ناراحت باشی و بسوزی از این خیانت چون واقعاً سخت و غیر قابل تحمله ، اما قبول کن ظلم بزرگ رو اون آقا کرد به زن و بچه خودش، این هرزه خانم هم ظلم کرد به شوهر و بچه های خودش ، هر دو مقصرند، یکطرفه به قاضی بری متهم اصلی قسر در میره و به ریش همتون میخنده
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من ادم جاهلی نیستم قصد توهین و بی ادبی ندارم ولی کلا اسم شمال و شمالی بیاد به هم می ریزم
منم زن ترک میشناسم رفته روی اشیونه یه زن دیگه خونه ساخته از مردِ دوتا هم بچه اورده الان باید بگم ترکها خرابن همه؟چه ربطی داره بدو خوب همه جا هست.