2777
2789
عنوان

ازدواج با خواستگار قبلی خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 61 پست
از دست خسیس بازی های بابام خسته شدم

خوب خودت برو سرکار ، هم دستت میره تو جیب خودت و هم هزار تا مزایای دیگه فکرت هم بهتر کار میکنه

بیکاری هزارتا عواقب داره یکیش اینکه فکرت میره سره همچین موردی

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقتش از خسیس بازی های بابام خسته شدماز دستور دادن هاشاز دعواهای خونه مونمیخوام فرار کنمخواستگار ها ...

به نظرم یه مشاوره برو و در موردش فکر کن 

البته دلیلت برای فرار پدر و خانه اتون نباشه به این فکر کن که اون شخص معیارهای کسی که تا آخر عمر قرار کنارش زندگی کنی داره؟  به عنوان پدر بچه ات صلاحیت داره؟  معمولا اخلاق اقوام بعد ازدواج یکم تغییر می کنه و حسادت ها میاد وسط ، اخلاق عمه ات با یکم بدجنسی قابل تحمل هست؟ 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

طرف نه حس و علاقه داره نه شعور فقط هدفش زن گرفتنه حالا این نشد خواهر بعدی اینم نشد دختر عموش،اونم نش ...

اتفاقا کلی جیغ و داد کردم که چطور به خودتون جرات دادین و فلان 

اما الان داشتم بهش فکر میکردم

گفتم تاپیک بزنم نظر بقیه رو بپرسم

من با سر کار نرفتنش مشکلی ندارمپدر و عموی خودم هم سر کار نمیرفتن

پس چیکار میکردن؟ چقدر عجیب از کجا پول درمیاوردن؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خوب خودت برو سرکار ، هم دستت میره تو جیب خودت و هم هزار تا مزایای دیگه فکرت هم بهتر کار میکنهبیکاری ...

من دانشجو دکتری هستم

وقت نمیکنم کار کنم

الان از استرس نمیتونم درس بخونم

اومدم نی نی سایت

اینکه میگید تحصیلاتش از شما پایین تره چقدر پایین تره ؟

مثلا شما لیسانس دارید و ایشون دیپلم هست؟

یه چیزی بگم تحصیلات به تنهایی معیار مناسبی نیست 

من دیدم یه آقایی با مدرک لیسانس با یه خانم متخصص ،زندگی خوبی هم داشتن 

یا برعکسش دوتا خانم و آقای متخصص که زندگی خوبی نداشتن

من دانشجو دکتری هستموقت نمیکنم کار کنمالان از استرس نمیتونم درس بخونماومدم نی نی سایت

من چند تا از تاپیکهاتون رو خوندم

شما دختر قوی هستید مطمئنا میتونید اوضاعتون رو تغییر بدید خیلی ها شاغل ک دارای فرزند هستن و دانشجوی دکتری مطمئنا دیدید پس شما هم میتونید

تنها کسی ک میتونه بهت کمک کنه فقط خودتی

تو ک آنقدر هوش و پشتکار داری ک تو اون مقطع رفتی پس برای زندگیت بهتر تصمیم بگیر

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
کجا قراره بره ؟ اروپا ؟ چقدر سرمایه گزاری کرده ؟

نه آمریکا

چندسال قبل(سال2013)شوهر عمه م یک شعبه رستوران زنجیره ای رو خریداری کرده بود

تا چند سال قبل در رفت و آمد بودن

اما دوره اول ترامپ به مشکل برخوردن و فروختنش و از سال2020که کرونا شد دیگه نرفتن

دقیق نمیدونم

اما حدود یک میلیون دلار باید سرمایه گذاری کرده باشن