2777
2789
عنوان

ازدواج با خواستگار قبلی خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 61 پست

سلام هرگز 

پسر تن پرو ۲۹ ساله تا آخر عمر نمیتونه بره سرکار و این خیلی خیلی آزار دهنده است

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طرف نه حس و علاقه داره نه شعور 

فقط هدفش زن گرفتنه حالا این نشد خواهر بعدی اینم نشد دختر عموش،اونم نشد دختر خاله😐 

خب بهت برنمیخوره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
از رفتار و شخصیت پسرعمه ت خوشت میاد؟بنظرم موردی نداره که قبلا خاستگار خواهرت بوده

والا چیز خاصی ازش ندیدم(نمیدونم حفظ ظاهر میکرده یا واقعا خوبه)

راستش برای تولدش چند وقت پیش X6خریدن و فکر میکنم اگر باهاش ازدواج کنم دغدغه مالی هیچ وقت ندارم

شکرخدا وضع مالی پدر خودم هم خیلی خوبه اما بابای من خیلییییی خسیسه

برعکس؛عمه‌م اینا مثل ریگ بیابون بدون حساب کتاب پول خرج میکنن

😕

منهای بیکار بودنش واقعا برات مهم نیست که یه آقایی خواهرت رو برای ازدواج دوست داشته و الان میخواد با شما ازدواج کنه؟؟ 

انگار فقط میخوان با خانواده ی شما وصلت کنن حالا کدوم دختر مهم نیست 

جنس تو فروشگاهی مگه شما ، حالا این نشد اون یکی ؟ 

ممکنه  بعدا حتی نسبت به خواهرت هم حساس بشی و یکسره با هم دعوا دارید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ببین مهم اینه طرف دوست داره یا نه شاید دلش میخواستن حتما دختر دایشش بگیره یعنی هرطور شده با داییش وص ...

عمه‌م کلا اعتقاد داره باید از خانواده خودش دختر بگیره{قبل از من سه چهار جای دیگه رفتن که اونا هم به نوعی فامیل بودن}

خودش که جدیدا خیلی محبا آمیز باهام رفتار میکنه اما میترسم دون پاشی بوده باشه

بهتره اینجور بگی ی پسر بیکار و بی پول و کم سواد که از پدرش پول تو جیبی میگیره

چقدر خواهرت عاقل بوده

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
خودت دوستش داری یا نه؟ پسره دوستت داره یا نه ؟ ممکنه پسره به خواسته مادرش فقط می خواد قبل رفتن ازدو ...

حقیقتش از خسیس بازی های بابام خسته شدم

از دستور دادن هاش

از دعواهای خونه مون

میخوام فرار کنم

خواستگار های دیگه م هیچ کدوم به اندازه این پولدار نیستن

مثلا اولین تاپیکی که اینجا زدم رو بخون