2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سردرنمیارم ولی نوبیتکس معتبره ، همسرم میگفت خرید ارزش رو فعلا بستن ، ولی برداشتش بازه، قراره پیام بدن به کاربرا که چیکار میتونن بکنن و.... 

برای معتبر بودن معتبره ، اینا هم از حرفاش متوجه شدم ولی چند ساله از نوبیتکس استفاده میکنه

من تازه ۱ هفته س ثبت‌نام کردم که متاسفانه بانک مرکزی جلو واریز پول رو گرفت . گواهینامه برای مدرک گذاشتم همه چی راحت بود مشکلی نبود جز همون واریز پول که اختلال تو سیستم ش هست الان به راه دیگه برای واریز دادن که هنوز امتحان نکردم

من سردرنمیارم ولی نوبیتکس معتبره ، همسرم میگفت خرید ارزش رو فعلا بستن ، ولی برداشتش بازه، قراره پیام ...

برداشت رو هم بستن. من نتونستم برداشت کنم. حتی واریز و برداشت از راه شناسه رو هم بستن

😊
اون چجوریه سرمایه میخاد.؟ماهی چقد دستتو میگیره

اونم مثل نوبیتکس صرافی رمز ارز هست آره،بستگی به خریدوفروشت داره من روزاول یه میلیون سودکردم بعدشم هی سودوضرر کردم اما یک ونیم میلیونم سه تومن شد الان کل پولم توش دوو۸۰۰هست نه توضررم نه سود همون پول خودمه دوتا ارز دارم نگه داشتم یکی که میگن مثل بیت کوین میشه یه روزی همه حسرتشومیخورن که کاش یکی داشتم یکیم میگن ۲۰۲۵ به ۲۳دلارمیرسه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
راستش من هیچی سردرنمیارم. برنامشو نصب کنم؟ایرانیه همه چیش؟

آره ایرانیه،اگه سردرنمیاری نرو تواین کار من مدتها بود شوهرم کارمیکرد اما نمیدونستم تا ازدوستم یادگرفتم الان حتی شوهرم نمیدونه درست زیادندارم پول توش اما شوهرم بدونه نمیذاره میگه استرسش زیاده ولی من فرض کردم اون پولوندارم گذاشتم وبراهمینم استرس ندارم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...