2777
2789
عنوان

تا به حال در زندگیتون آدم سمی بوده

328 بازدید | 33 پست

که با رفتارهاش اذیتتون کنه 

مثلا من یه دوست داشتم خیلی خیلی پز و انرژی منفی میداد بهم  منم یه  روز تصمیم گرقتم که باهاش قطع ارتباط کنم ۵ بازی بهم زنگ زد و سرد جواب دادم والان کلا قطع ارتباطم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم

حیف نمیتونم کلا حذفش کنم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

منم ی خاهر شوهری داشتم 24 ساعت کل استوری و هرچی ک میزاشت تیکه ب من بود یعنی هرچی عقده داشت میخاست سر من خالی کنه از همه جا بلاکش کردم آرامش گرفتم 🥰

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

تو بلدی سرد جواب بدی من نه هرکی بیاد سراغم باهاش خوبم بعدم وابسته میشم شورشو درمیارم خودش میزاره میره😂

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

برای منم این دوستی ۷ ساله بود که تموم کردممیتونین اینجا بگین دلیلش چی بود ؟

منم بعد دوسال با دوستم تموم کردم .

اصلا این بشر روانی بود😑

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....