2777
2789
عنوان

چکارکنم بچم پسر بشه

1809 بازدید | 122 پست

دوتادختردارم خیلی اسرارمیکنن داداش میخوان 

میگن همه داداش دارن جز ما واسه خاطر دختران می‌خوام اقدام کنم .چکارکنم چی بخورم 

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت و همسرت

حذف کامل لبنیات، غذاهای سرد و نفاخ و ترش

در زمان پاکی هر روز شکمت را با روغن بابونه ماساژ میدی و بادکش میکنی

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

قبل رابطه قهوه بخوره شوهرت

دوتاتون چیزای گرم بخورین

خرما و موز هروز بخورین

شوهرت عرق کاسنی بخوره

فلفل سیااه روزی یدونه بخور

قبل رابطه اول خانوم ارضا بشه

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓
منم ۲ تا دختر دارم یه ساله اقدامم فعلا خبری نیست چه برسه بخواد پسر بشه رفتم iui ولی نصفه ول کردم

من زودباردارمیشم دوتاسقط داشتم .میترسم بازدختر بشه بچه هام داداش میخوان 

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
امتحان شده؟

اره واقعا هر کی خورده جواب داده .خودم ب شخصه همسایه مونو دیدم یه همسایه دیگمون اینو بهش گفته بود بعد۸تا دختر میگفت اگه بااین روش  دختر شد مال خودم. ولی واقعا پسر شد خودمم تعجب کردم

من زودباردارمیشم دوتاسقط داشتم .میترسم بازدختر بشه بچه هام داداش میخوان

منم سریع باردار میشدم اولی رو چند ماه دومی رو با یه بار اقدام دریه ماه حامله شدم الان موندم چرا نمیشه 

همسرت هر روز نصف لیوان عرق کاسنی بخوره

دو ماه این رژیم‌ها را رعایت میکنی

ماهی که قصد اقدام دارین از کیت تخمک‌گذاری استفاده میکنی زمانی که کیت مثبت شد میری سونو تخمدان، اگر تخمک از تخمدان راست آزاد شد احتمال پسر زایی بیشتره، 

نیم ساعت قبل رابطه در تشت جوش شیرین خودت را بشور و ظرف 24 ساعت از آزاد شدت تخمک اقدام کنید

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹