2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره درسته . در حد۵۰۰خوبه؟چیزی دست میگیره بعدها؟

آره اگه بتونی ارزایی بخری که خوب سود میده من بارهاباهمین دوتاارزم کلی سودکردم امانفروختم دوباره اومدپایین الان بفروشم صددرصدمیره بالا،بایدخیلی صبورباشی خیلی حرص وجوش نخوری چرانمیره بالا چرارفت نفروختم واینا نباشه اگه میخوای بگیری الان بگیر موقعی که ترامپ بیادسرکار اکثرارزها میره بالا

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
نوبیتکس خیلی معتبره اما من چون سردرنیاوردم رمزینکس نصب کردم نوبیتکسم دارم اما هیچی نمیفهمم ازش

نوبیتکس معتبره؟ برو تو سایت معتبره نظرات مردم بخون ببین چقدر پول مردم و خورده قیمت دستکاری می‌کنه 

باید همه چیزو درنظربگیری ممکنه پولت چندبرابربشه ممکنم هست کل پولتو ازدست بدی

یکی می‌گفت از ترکیه ۶۰۰ ملیون تتر زدن به نوبیتکس و نوبیتکس هم خیلی راحت گفته نیومده

نوبیتکس معتبره؟ برو تو سایت معتبره نظرات مردم بخون ببین چقدر پول مردم و خورده قیمت دستکاری می‌کنه

والا جزو صرافی های معتبره همسرمن سالهاست داره خواهرم همینطور،

یکی می‌گفت از ترکیه ۶۰۰ ملیون تتر زدن به نوبیتکس و نوبیتکس هم خیلی راحت گفته نیومده

چی بگم والا تاحالا نشنیدم دورواطرافیام همه نوبیتکس دارن من خودم رمزینکس

چی بگم والا تاحالا نشنیدم دورواطرافیام همه نوبیتکس دارن من خودم رمزینکس

خطرناکه من خیلی نظرات خوندم، یکی نوشته بود کل زندگی مو فروختم بیت کوین خریدم زدم به نوبیتکس بعد نوبیتکس هم گفته نیومده به صرافی یارو بدبخت شد رفت