2777
2789
عنوان

ازدواج با خواستگار قبلی خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 61 پست
نه آمریکاچندسال قبل(سال2013)شوهر عمه م یک شعبه رستوران زنجیره ای رو خریداری کرده بودتا چند سال قبل د ...

شرایطش خوبه 

رد نکن پشیمون میشی 

حداقل نامزد کنین ببینین از اخلاق هم خوشتون میاد 

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه آمریکاچندسال قبل(سال2013)شوهر عمه م یک شعبه رستوران زنجیره ای رو خریداری کرده بودتا چند سال قبل د ...

خوب اگه امریکاست برو 😅😅😅ولی جدا از شوخی ازدواج فامیلی بده بخاطر بیماری ژنتیکی بچه ها 

خوب اگه امریکاست برو 😅😅😅ولی جدا از شوخی ازدواج فامیلی بده بخاطر بیماری ژنتیکی بچه ها

ولی بنظر من خوبه فرهنگا نزدیک بهمه طرف میشناسی 

غریبه یهو میبینی یه رفتارای خاصی دارن که تابحال ندیدی و غیر قابل تحمل 

ما اطرافمون ازدواج فامیلی زیاد داریم ولی بچه هاشون سالمه خداروشکر

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
خوب اونم نمیخواد ؟!!این باید مطرح بشه ،،ممکنه برا اینهمه مال و اموال ولیعهد بخواد

نمیدونم

اصلا مطرح نکردم

من فقط وقتی فهمیدم عمه م چنین حرفی زده کلی ناراحت شدم و با بابام دعوا کردم و گفتم دیگه حق نداری با عمه حرف بزنی

الان همه فکر میکنن من نظرم قطعی منفی عه

اما گاهی تو خلوت بهش فکر میکنم

ولی بنظر من خوبه فرهنگا نزدیک بهمه طرف میشناسی غریبه یهو میبینی یه رفتارای خاصی دارن که تابحال ندیدی ...

تو‌همه که پیش نمیاد ،،،یهو یه بچه مشکل دار میشه ،،منم خانواده شوهرم خمشون فامیلی ازدواج کردن همش هم پدر شوهرم میگه فامیل خوبه خوبه ،،،بچه هامونم همه سالم ،،،،اما ما میدونیم  ،،الان چون به واسطه کارمون محرم اسرارشونیم ،،سه تا بچه فقط صرع و تشنج دارن ،،دو تا نقص های خاص ژنتیکی ،،که کسی هم نمیدونه و همه فکر میکنن سالمن 

نمیدونماصلا مطرح نکردممن فقط وقتی فهمیدم عمه م چنین حرفی زده کلی ناراحت شدم و با بابام دعوا کردم و گ ...

بعد مگه الان امریکا باز سرمایه گزاری ویزا و گرین کارت میده ؟نه که یهو ترامپ میاد ول شه و تو بمونی و یه شوهری که دوستش نداری ؟

ولی بنظر من خوبه فرهنگا نزدیک بهمه طرف میشناسی غریبه یهو میبینی یه رفتارای خاصی دارن که تابحال ندیدی ...

همین شوهر عمه م هم پسرِ پسرخاله بابابزرگم هست

سه تا بچه دارن و هرسه تا سالم

مامانبزرگم هم دخترخاله بابابزرگم بوده و همه بچه هاشون سالم هستن

+ازدواج فامیلی زیاد داریم و خداروشکر معلول اصلا نداشتیم

بعد مگه الان امریکا باز سرمایه گزاری ویزا و گرین کارت میده ؟نه که یهو ترامپ میاد ول شه و تو بمونی و ...

اولا گرین کارت باطل نمیشه مگر یک سری تخلفات خاص

ثانیا ایلان ماسک مخ ترامپ رو زده که به ملیت ها کار نداشته باشه

تو‌همه که پیش نمیاد ،،،یهو یه بچه مشکل دار میشه ،،منم خانواده شوهرم خمشون فامیلی ازدواج کردن همش هم ...

نمیدونم شاید 

ولی فک کنم کم پیش میاد

نمیدونم شاید ولی فک کنم کم پیش میاد

احتمالش که صفر نیست

ما تو خانواده مون خیلی خیلی ازدواج فامیلی داریم

1-عموم با دختر دختر خاله مامان بزرگم ازدواج کرده

2-دوتا از عمه هام با پسر دایی هاشون ازدواج کردن

3-چندتا از دختر عمه هام با دخترعموهای خودشون ازدواج کردن

4-دوتا دختر خاله پسر خاله خودمم با هم ازدواج کردن

و....

کلا خانواده ما اعتقاد به اینکه عروس از بیگانه بگیره رو نمیپسنده

شکر خدا کسی مشکل خاصی نداره که بقیه متوجه بشن