میدونم الان میخواین نصیحت کنین خودم نارحتم ولی هی سر چیزای بیخود که این اخری سر پفک بود 😐 قهر میکنه علت قهراش خیلی مسخرس بعد دو سه روز جا خواب جدا کردن و محل ندادن چیزش که باد میکنه یادش میفته اشتی کنه اشتی میکنه کارش که تموم میشه باز سر یه چیز بیخود قهر میکنه ...الانم قصد اشتی نکردن نداشتم اومدم یکم ناز بیارم یه ذرم ناز نکشید 👌رفت توقع داشتم بعد دو روز حرص خوردنم به جای گل و کیک یکم نازمو بکشه کلا طاقتش خیلی کمه توقع داشت دیگه کیک و گل گرفته اورده درجا بی حرف اشتی کنم تا یکم حرف زدم گف ولش کن دهنتو ببند ..حالا تو این بی پولی رفته پول داده به گل با اینکه میدونه من از پول دادن به گل خوشم نمیاد هنوز بعد ده سال نفهمیده من از گل خریدن خوشم نمیاد حس میکنم پول تو چاه ریختنه (نیاین الان حمله کنین هر کی یه سلیقه ای داره به نظر من گل راحت ترین چیزه که به درد هیچی هم نمیخوره حتی برا زایمانام گفتم پول به گل نده ) بعد تازه هزار بار گفتم موقع قهر نه گل نه هدیه نخر چون من دوست دارم ماجرا رو یادم بره اونو میبینم یاد اون ماجرا میفتم دنبال هدیه خریدن بعد قهر نیستم ..همونم میزاشت رو پول کیک از جای خوبی که من دوست دارم شسرینی میخرید که بیاط نباشه ..بعد من اصلا دنبال کیک و شیرینی و کادو نیستم توقع داشتم بعد دو روز خفه خون گرفتن یکم تحمل داشته باشه به حرفام گوش 👂 بده فقط همین هیچی جز این نمیخوام ..یکم خریدار ناز از مرد قهر قهرو حالم بهم میخوره ...همش قهر میکنه خسته شدم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیز در زندگی با مردها نباید خیلی مته به خشخاش بزاری من اینطور دوست دارم اما اون اونطور رفتار کرد من ...
میدونم عزیزم من اهل کش دادن نیستم اتفاقا با دو تا حرف خر میشم الانم نمیدونستم بعد از هزینه ای کرده دو دقه طاقت نمیاره وگرنه همون دو دقم ناز نمیاوردم حداقل به خاطر بچه ها که تو یه فضای سرد نباشن ...حالم فقط خوب نیست اومدم یکم درد و دل
بله کلا بچگیش پدر خشنی داشته همش با کمربند کتک خورده و مادرشم خیلی خیلی بی احساس و دروغگو هستش
درسته با این اوصاف زیاد نمیشه ازشون خرده گرفت از مشاور کمک بگیرین اگه نیومدن خودتون راههای رفتار باهاشون رو بپرسید چون ممکنه فرزندانتان هم از ایشون تاثیر بگیرن و کارتون سختتر میشه
غرغرونیست فقط خسته شده دیگ ب کجا رسونده کاینطثری میکنه
راست میکه واقعا شوهرش بده
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤