2777
2789
عنوان

شوهرم گل و کیک گرفت اومد خونه اشتی نکردم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 6220 بازدید | 206 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم خیلی گرفتست حس دوست نداشته شدن دارم همش با یه حرف کوچیک قهر اخه به خدا جرئت ندارم حرفربزنم خیلی ...

درکت میکنم میفهمم چی میگی ولی یمدت بیخیال قهرش باش قهر کرد شمالصن بهش توجه نکن ن که شما هم قهر بشی کلا مث روزای عادی رفتار کن ذیدی قهره توجه‌نکن بهش ببینه بهش توجه نمیکنی شاید خودش متوجه بشه 

ولی خب بااین شرایط شما فقط داری عصبی میشی بدرک بزار پولش هدر بده گل بگیره وظیفش اصن برات مهم‌نباشع بذار چندبار خرج کنه براقهرتون بذار کادو بخره هزینه کنع تا دفعه بعد بدونه قهرش هزینه داره کنترل کنه خودش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
تو دیگه خیلی سخت میگیری😐اینجوری زندگیم برات سخت میگیره

عزیز قبلا بهشگفتم تو قهر برا اشتی چیزی نخر که موندگار باشه حالا گل یا کادو فرقی نداره چون منو یاد اون روز میندازه تو پیامای قبلی گفتم قبلا یه جا کلیدی هم خریده بود اتفاقا هر موقع بهش نگا میکردم یه اه مکشیدم چون منو یاد دعوای شدیدمون مینداخت دوست دارم یادم بره هر کس یه اخلاقی داره اما 

اصلا بحث بحث گل یا کادو نیست ..وقتی گل میخری طلبکار میشی و باد به غب غب میندازیو حاضر نیستی دو دقه ناز طرف و بکشی همون بهتر که همچین گلی خریده نشه ندیده گل نیستم گلو زیبایی چهره و کلام طرف مقابل موقع دادانشه که زیبا میکنه بیا من یه گل پرت کنم تو صورتت اگه برش داشتی درست 

درکت میکنم میفهمم چی میگی ولی یمدت بیخیال قهرش باش قهر کرد شمالصن بهش توجه نکن ن که شما هم قهر بشی ک ...

میدونم عزیزم مشکل من اصلا اینکه گل خریده نبود گفتم گل خرید اما دو کلوم ناز نکشید و محبت نکرد ...همچین گل خریدنی چه فایده منکه بهش نگفتم چرا گل خریدی ..

دقیقا جاریمم میگه از بس زود اشتی میکنی جاتون عوض شده حرفش روم تاثییر گذاشت خیر سرم اومدم یکم ناز بیا ...

اوجاشواشتباه کردی اون دیگه باگل وشیریتی اومده یود دیگه باید اشتی میکردی من تاحالاتوقهرواشتیاشوهرم واسم گل نخریده ولی پیش قدم که بشه اشتی میکنم سرم بره مقصرم باشم واسه اشتی پیش قدم نمیشم

اوجاشواشتباه کردی اون دیگه باگل وشیریتی اومده یود دیگه باید اشتی میکردی من تاحالاتوقهرواشتیاشوهرم وا ...

منم نمیرم چون 

هیچ وقت هیچوقت هیچ وقت حاضر نیستم رابطه بینمون با غر و داد خراب بشه و هیچ وقت شروع کننده دعوا نیستم خوب و خوش نشستیم زندگیمونو نمیزارن اروم باشیم یه بار خودش یه لار خانوادش اتیش میندازن ...

الانم خیلی خیلی زود از کوره در رفت یه کلمه اروم گفتم خیلی زود قهر میکنی مثلا دیروز به چه علت تو رستوران قهر کردی انگار هنوز برا دیروز حقو به خودش میداد از کوره در رفت که اره نباید میگفتی و اینا گفتم مگه چی گفتم چیش اشتباه بود میشه بگی گف ولش کن دهنتو ببند و رفت میدونی همه اینا رو اروم گفتم و فکر نمیکردم کسی که گل خریده اومده برای اشتی انقدر زود از کوره در بره اخه قبلا اینجوری نبود چند هفته پیش دو هفته رفت سفر کاری شهر خواهرش از وقتی برگشته نمیدونم پرش کرده یا چی 

خیلی بد تر شده قبلا قهراش دیر به دیر تر بود ولی الان از وقتی اومده خشم و سرد و بی روح شده تقی به توقی هم میخوره قهر میکنن و محل نمیده

ممنونم من ادم صبوری ام اخرین کاری که خواهر شوهر کوچیکم باهام کرد بگم گریت میگیره دیگه حوصله گفتن ندا ...

عزیزم منم خواهر شوهر مزخرف و احمقم رو بخشیدم و دقیقا همینجوری خودشو گرفته دیگه الان محل سگ نمیدم بهش گرونترین خرج‌ها رو میکنم میام ببینه بمیره هم مجرد و هم سلیطه و عفریته هستش برات مهم نباشه الان منم فکر میکنم چقدر بچه بودم بخاطر این احمق قبلا همش گریه میکردم یا باهاش حرف میزدم همون بهتر که توام نحرفی