2777
2789
عنوان

شوهرم گل و کیک گرفت اومد خونه اشتی نکردم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 206 پست
من توقع داشتم به حرفام گوش کنه عزیزم ما شرایط مالیمون خوب نیس به یه ذره ته حسابمون که مونده باید تا ...

خوب عزیز من هرادمی نقطه ضعفی داره واسه اونم اینه دنبال راه حل سازنده باش هی نزن تو سرش.فکر نکن چون به فکر جیبشی اون خوشحال میشه اصللللللا.برعکس بیشتر منفور میشی جلوش

عزیزم حالا که خریده و کار از کار گذشته بهتره آشتی کنیندر مورد گل کاملا حرف منو زدین ایکاش گلدان م ...

اصلا موضوع گل و کیک نیست دستش درد نکنه که خریده 

اما 

من علاقه ای به گل و کیک نداشتم 

فقط دوست داشتم یکم ناز بکشه بعد از دو روز گریه و خود خوری که ریده بعد میره بالشتشم برمیداره میره حال اونم سر یه پفک ...من مشکلم این نیست که گل خریده مشکلم اینه که حالا که خریده یکم ناز کشیدنم چاشنیش کنه دوباره گند نزنه ..منکه نرفتم بهش بگم چرا گل و کیک خریدی اینجا گفتم فقط که دوست ندارم  ...جلو خودش که نگفتم فکر کردم اینجا شاید یکی حرفمو فهمید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در ظاهر موضوع پیچیده ای نیست ولی کلی حرف توشه خیلی دلت پره

خیلی عزیزم خیلی خانوادش از پارسال ریدن به زندگیمون هنوز که هنوز بهتر نشده خواهر شوهرم بهم تهمت زد بخشیدمش اما یه جوری برخورد میکنه انگار اون منو بخشیده و باد داره و به زور اوردنش رو بوسی کرد ...کلا ادمای بی لیاقتی هستن

من توقع داشتم به حرفام گوش کنه عزیزم ما شرایط مالیمون خوب نیس به یه ذره ته حسابمون که مونده باید تا ...

عزیز در زندگی با مردها نباید خیلی مته به خشخاش بزاری

من اینطور دوست دارم اما اون اونطور رفتار کرد 

من ک یه زنم میفهمم تو چی میخوای اما کمتر مردی اینو میفهمه فقطم همسر تو نیست ک نمیفهمه اکثر مردها بلد نیستن رفتار درست رو 

اگه مایل ب ادامه زندگی مشترک هستی تو کوتاه بیا و ماهیت نادون مردها رو بپذیر و خیلی واکاوی نکن همون عمل سطحی ایشون رو بپذیر اون با عقل ناقص خودش خواسته دل تو رو بدست بیاره و نازت رو بکشه دیگه کش نده ک اوضاع مالی فلان و بهمان بود و گل خشک میشه و فلان

نیتش رو درک کن و بپذیر و تو بزرگواری کن ظرفیت عقلی ما زنها بیشتره کنترل اوضاع رو ما باید دستمون بگیریم

در ظاهر موضوع پیچیده ای نیست ولی کلی حرف توشه خیلی دلت پره

بخدا دارم زار میزنم قلبم درد میکنه بهم اتعام غر غرو بودن این حرفا میزنن با اینکه خیلی چیزا رو تو این زندگی تحمل کردم اما فقط خیلی خستم خیلی کنار یه ادم سرد و یخ و بیاحساس بودن که جرئت نداری حرف بزنی قهر میکنه خیلی سخته 

اسی همسرت مغروره????

انگار تو خانواده بی احساس هم بزرگ شده درسته???

طبق تفکرات خودش رفته گل و کیک خریده برای اشتی چون محبت کلامی بلد نیست و از نیازهای شما اطلاع نداره یا سختشه که جور دیگه بهت محبت کنه 

اهوم دقیقا ..پسر کوچیکم یک و نیم سالشه قیافش همه چیش مثل خودشه بعد تا چیزی بهش میگی اونشواز هوا میکن ...

میگفتی یه دقیقه قهر نکن ببینیم چه خبره😅😒🤭

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

عزیزم چرا فکر میکنی گل چیز بدیه؟واقعا خیلی که من حس خوب میده،حس شیرینیه اون اشتی رو برامن بیشتر میکن ...

موضوع من اصلا گل نیست میگم میدونه من گل دوست ندارم اما گرفته اما میدونه من تا حرف نزنم خالی نمیشم اکا حاضر نبود دو دقه دل بده