2777
2789
عنوان

شوهرم گل و کیک گرفت اومد خونه اشتی نکردم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 206 پست
عزیزم چرا فکر میکنی گل چیز بدیه؟واقعا خیلی که من حس خوب میده،حس شیرینیه اون اشتی رو برامن بیشتر میکن ...

به خدا من تو اوج عصبانیت هم داد نمیزنم کلا ادم ارومی هستم پدرمو در اوردن این خانواده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برید پیش مشاور

یه مدت رفتم نتیجه ای نگرفتم مشاور با اون صحبت نمیکرد میگف من با کسی حرف میزنم که علاقه به تغییر داره نه کسی که به زور اورده شده به منم راهکار داد ولی بدتر شد چون هی احساس خرج میکردم و انجام میدادم ولی انقدر بی احساس بود که روز به روز حالم بدتر شد

منم عاشق گلم، دنیا بم بدن قدرذیه دسته گل زیبا برام ارزش نداره

دوست عزیز مهم نیست چیزی بگیره 

مهمه که ببینه طرفش چی دوست دارهشما عاشق گلی 

من دوست ندارم 

قرار نیست همه شبیه هم باشن 

اما موضوع اصلا گل نیست ایا با خرید گل بعد دو روزقهر سری باید ذوق میکردم ؟ یکم خودمو گرفتم خیر سرم فکر کردم ناز میکشه دوباره قهر کرد 😕 با تمام این حرفا اگه میدونستم دوباره میخواد قهر کنه همون یه ذره نازم نمیاوردم هم به خاطر بچه ها هم اینکه حوصله قهر ندارم 

الانم گرف دوباره تو حال خوابید دوست دارم بالشتو بزنم تو سرش

دقیقامن روز تولدم انگشتر هدیه گرفتم ولی ذوق دسته گلمو بیشتر داشتم😂

من طلا هم دوست ندارم 😁😁 کلا از اول بهش گفتم طلا کادو نگیر چون پسندازه مرده به من ربطینداره به وقت احتیاجم دودستی تقدیمش میکنم گلم به نظرم به هیچ کاری نمیاد پول تو چاه ریختنه ..گل واسه پولداراس نه ما که واسه خرید هر چیزی هزار بار. دو دوتا چهار تا میکنیم 

خداروشکر کن که یه قدمی برات برداشته به هرحال...منکه ۵ روزه قهرم انگار نه انگار خوش حالم هست میدونم م ...

به خدا فکر نمیکردم دو دقم ناز نکشه بعد چند روز که خونمو تو شیشه کرده یه کوچولو فقط میخواستم ناز بیارم اونم اگه میدونستم تهش این میشه نمیاوردم به خدا 

قبلشم قهر بودیم تازه اشای کرده بودیم باز به جایی که یکم جای تنفس بده باز سر یه پفک قهر کرد کوفت میخوردم بهتر از پفک بود خیر سرم گفتم چیپس پفک بگیر فیلم ببینیم روحیم باز شه 

پریشب تو مهمونی سردار هنوز قهر بودیم اما خودمو عادی گرفتم جلو دوستاش ابروش نره بعد سردار کار هدیه بر ...

الان میدونی دلیل این قهرش چی بود؟

چون الان تا گفتم تو مهمونی الکی قهر کردی گر گرفت دوباره قهر کرد که ینی حق داشتمو باید عذر خواهی منی و اینا اما منحتی نمدونم چیه حرفم بد بوده 

شوهرت خشم شدید داره، از چی و کی نمیدونم، برید مشاور رابطه خوبی دارید؟

از پدر مادر و خانوادش کلا با کتکای پدرش بزرگ شده ازشون متنفره تمام مهمونیاشونو بزور من میاد همشمن با خانوادش اشتیش میدم تهشم خانوادش فکر میکنن همش زیر سر منه و هی جنگ میندازن تو زندگیمون هر روز یه تهمت جدید نمیدونی خواهر شوهرم چند وقت پیش چه کارایی باهام کرد حوصله توضیح ندارم ...نه رابطه خوبی نیست چون خشک و سرد و بی احسلسه همشدنبال جنگ و دعواست تو نگاه و رفتارش یه ذره محبت نیست یه جوری باهات حرف میزنه انگار داره با پشگل حرف میزنه

مثلا یدفعه اگر خودت نیاز داشته باشی چی

من نیازی ندارم یه عمره دارم ادای گرما رو در میارم یه بارم نشده پسش بزنم باز الان نگی نمیرسیو اینا تو رابطم یه جوری وانمود میکنم انگار خیلی هاتم چون من باید تو طول روز باهام با احساس برخورد بشه که احساسی بشم بعد تازه نیازم شاید بزنه بالا نیاز جنسی ندارم 

من توقع داشتم به حرفام گوش کنه عزیزم ما شرایط مالیمون خوب نیس به یه ذره ته حسابمون که مونده باید تا ...

معلومه دوست داره اسی با اینکه پولش کم بوده برات خرج کرده 

میدونم شما چیزای دیگه دوست داشتی بهتر بود اونارو میگرفت همینم نشونه دوست داشتنشه 

وقتی کیک خرید تشکر کن بابت کیک بفهمه کیک بیشتر از گل دوست داری

چندبار تکرار کنی بیشتر متوجه میشه 

نازشو نکش مخل نده الکی فهر کرد انگار ندیدیش پفک نخورد خودت بخور چیزی نگو  

کتاب زنان زیرک بخون