2777
2789
عنوان

شوهرم گل و کیک گرفت اومد خونه اشتی نکردم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 206 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخلاقای دیگش چی؟ خسیس هست ؟

مرد خوبیه وفاداره خسیس نیس اما دست و دلبازم نیس که تو این دوره زمونه با این درامدا طبیعیه اما اخلاق نداره سر چیزای الکی چیز میشکنه بی احساسه ابراز محبت نمیکنه دم به دم قهر اخرین باری که پشت ماشین عصبی شد یه جوری گاز میداد و تیکاف میکشید هنوز از تو ماشین نشستن فوبیا دارم خانوادشم پیرم کردن بسکه بهم تهمت زدن تو این چند سال جنگ انداختن تو زندگیم 

عزیزجان نمیخوام مردسالار باشم اما هوش هیجانی و عاطفی ضعیفی داری چنتا دوره شرکت کن تا معنی هر رفتاری رو بفهمی 

این راهی ک تو داری میری تو رو مستعد خیانت دیدن میکنه ازینکه میگی اونجاش ک باد میکنه میاد سراغ تو معلومه ک اینو مایه ننگ ایشون میدونی اما بخودت بگو سراغ من نیاد سراغ کی بره؟ حتما و حتما به معنای ضمنی رفتارهاش فکر کن نمیگم ایشون بی عیبه اما تا دیر نشده کنترل اوضاع رو دستت بگیر 

همسر من خیلی زود نج و بهونه گیره و تا شب ده بار قهر می‌کنه با اینکه چهل و سه سالشه ولی مثل بچه ها قه ...

میدونم عزیز منم این ده سالو همینجوری با همین کارا گذروندم ولی دیگه خسته شدم چقدر هی حواسم به حرف و کارم باشه که اقا به تریش قباش بر نخوره

شما که میخواستی باهاش صحبت کنی اول گل و میگرفتی تشکر میکردی کیک و میخوردی بعد ازش تعریف و مجید میکردی بعد ایرادشو میگفتی.ولی شما فقط میخواستی خشمتو خالی کنی همین.اونم میدونه بی خیال شده کلا

رفته طرف وقت گذاشته کیک و گل خریده میگه گل اینطور بود کیک اونطور بوداین مدل ادما هرکار کنی راضی نمیش ...

من توقع داشتم به حرفام گوش کنه عزیزم ما شرایط مالیمون خوب نیس به یه ذره ته حسابمون که مونده باید تا اخر ماه و سر کنیم چون تازه بازسازی کردیم قسط زیاد داریم لازم نبود هزینه کنه میدونه همچین توقعی ندارم فقط کافی بود کمی با هام قشنگ حرف بزنه من خیلی خیلی زود خر میشم کلا با دو جمله و محبت خر میشم گل و کیک خریده بعد دوروز که جا خوابشوجدا کرد توقع داره سوپرایز شم. بگم وایی چه کاری کردی بدوم برم دستش ببوسم دو دقه ناز نکشید از اوکدنش تا قهر دوبارش دو دقم نشد ادمی که میخواد اشتی کنه اینطوری رفتارنمیکنه خدا رو شکر که قاضی خداست وگرنه شما ادما از زندگی هیچکی خبر ندارین به راحتی قضاوت میکنین