2777
2789
عنوان

شوهرم گل و کیک گرفت اومد خونه اشتی نکردم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 206 پست
از پدر مادر و خانوادش کلا با کتکای پدرش بزرگ شده ازشون متنفره تمام مهمونیاشونو بزور من میاد همشمن با ...

رفتار غلطشو بهش نگو اینجوری مردا فراری میشن 

سعی کن از کارای خوبش تعریف کنی از شغلش کارش تعریف کنی بعد انتقادتو ی جوری بگی خودش بفهمه خودش فکر کنه درسته یا غلطه 

خوبیشو بگو بدیشو ندید بگیر انگار نفهمیدی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد من اصلا دوست ندارم اثری از قهر بمونه باید یادم بره که به حالت عادی برگردم اخلاقم اینطوریه بهش گفتم موقع قهر چیزی نخر فقط دلجویی👌چون یکی دوبارم نیس بخواد گل بگیره خونه پر گل میشه 

نازه😍😍اسی با اینکه پول کمی داشت برات هدیه خریده جلو چشمتم باشه میدونی از خرجای دیگه زده واسه شما😘❤️میدونم الان ناراحتی حقم داری ولی کادوت قشنکه جلو چشمتم باشه نشون میده دوست داشت 

وقتی گل و ببینم حالم گرفته میشه یاد گریه هام و زجرام میفتم دست خودم نیست اما در هر صورت موضوع گل نیست موضوع اینکه اگه هیچی نگی ه یکم دلجویی میکنه ولی وقتی چیزی میگیره فکر میکنه شاکار کرده یه ببخشید حاضر نیست بگه 

احتمال زیاد ریشه در کودکیشون داره میل به دیده شدن خشم سرکوب شده دیدن قهر والدین......

بله کلا بچگیش پدر خشنی داشته همش با کمربند کتک خورده و مادرشم خیلی خیلی بی احساس و دروغگو هستش

از پدر مادر و خانوادش کلا با کتکای پدرش بزرگ شده ازشون متنفره تمام مهمونیاشونو بزور من میاد همشمن با ...

اوه اوه حسابی آسیب دیده هست شوهرت

یه چند سالی تراپی میخاد

شما هم با خانوادش قاطیش نکن

😂😂بعد اسن همه گریه خندم گرفت دمت گرم

والا ب خدا

آخه من میدونم چی میگی

شوهر منم قهر قهروعه

عصبانی بشه چیزی میشکنه

منم برم جلو انقدر ناااز میکنه

جاخوابشو جدا میکنه

هوووففف

دوازده ساله ازدواج کردیم سی و سه سالشه

بگمم قهر میکنی بهشم برمیخوره

پیرم کرده

قهراش طولانیه

فقط تنها تفاوتش با همسر شما اینه ک این با خانواده خودش اصصصلااا قهر نمیکنه

البته شنیدم تو بچگیش زیاد قهر میکرده

خانواده شم فتنه انداز

ینی باید با همچین مردی زندگی کرد تا بفهمن ما چی میگیم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزجان نمیخوام مردسالار باشم اما هوش هیجانی و عاطفی ضعیفی داری چنتا دوره شرکت کن تا معنی هر رفتاری ...

عزیزم منظورم اینکه تا بهش فشار نیاد نمیاد و به نظر من نارحت کنندست و اینکه بعد از اتمام دوباره سر یه چیز الکی دیگه قهر و دوباره تا باز نیاز بعدی ..مهم نیست زندگی که توش احساس نباشه که ادم نتونه توش یه کلمه حرف بزنه با اون فرقی نداره حداقل دیگه بعد اون دلتو ازش میکنی 

اسی جان پیاماتو خوندم خوب کاری کردی آشتی نکردی این دفعه تو خود خواه باش یعنی چی مرد گنده سر هر چیزی اونم بعد این همه سال قهر می‌کنه واقعا متاسفم برا اون عهده که میگن اسی غرغرو هستش چون کاملا حق داره ما چی می‌دونیم از دلش هر کی قضاوت می‌کنه تا سرش نیاد نمیمیره پس الکی قضاوتش نکنید

شما که میخواستی باهاش صحبت کنی اول گل و میگرفتی تشکر میکردی کیک و میخوردی بعد ازش تعریف و مجید میکرد ...

ایراد منظورتون اینه که گل گرفته ؟

من به خودش نگفتم اینجا گفتم 

میخواستم یه کوچولو ناز بیارم بعد دو روز دو تا کلمه محبت امیز بهم بگه عزیزم من هزار بار بهش گفتم من لمسی و بصری نیستم ولی با دو تا کلمه محبت امیز خر میشم حاضر نبود یه دوست دارم با عشقیه جمله محبت امیز بگه گل گرفته اورده توقع داره بعد روز بی محلی که بهم کرده سر یه چیز بی خود و مقصر بوده بیام سری بیفتم به دست و پاشبگم ایول گل خریدی