دخترپنج سالم از صبح هیچی نخورده جز ی تیکه موز و یکم انار چند روز قبل تو ماشین ی تیکه نون خورد ک گفت گیر کرده تو گلوم اما حتی سرفه هم نکرد منم گلوشو با روغن ماساژ دادم حالت تل گیری.. بلد نیستم البته اما ویدئوی دیدم ازش حالا از همون روز هیچی نمیخورع و همس میترسه گیر کنه گلوش رفتیم بیرون کفت کیک مبخام نخریدم چون باباش خیلی هله و هوله میخره باز شام هم هیچی نخورد منم عصبی شدم زدمش
ببین، پسر منم چهار سالش تازه تموم شده، بابت غذا روانیم کرد تا اینک با خودم کنار اومدم..دیگ اذیتش نمی کنم واسه اینک بخوره یا نه، غذا رو میذارم تو بشقابش ، میگم پسرم برا شما هم غذا آوردم میل داشتی بیا باهم بخوریم، ...در بیشتر مواقع ب جر صبحانه فقط یک وعده اونم در حد چند لقمه میخوره، لاغر شده، چون دیگ دنبال سرگرم کردنش واسه غذا دادن نیستم...تا چند وقت پیش همش حواسشو پرت میکردم با دیدن تلویزیون و گوشی و ...بهش غذا میدادم، اما بی خیال شدم، آخه نمیشه ک، چقدر می تونه ادامه داشته باشه...الان دیگ گاهی خودش بهم میگه به چیزی بده بخورم، منم تو هفته گاهی غذاهایی ک میدونم بهتر میخوره براش درست میکنم..گاهی هم با منوی خودم پیش میرم...خلاصه دیگ این درگیری سر غذا رو بذار کنار ، بذار خودش هر وقت خواست غذا بخوره، بذار انقدرر گرسنگه بشه تا بهت بگه بهش غذا بدی...☺️🥰
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
اره عزیزم خداروشکر همه چی خوب بود تا بابای احمقش از سرکار ک میومد هله هوله میخرید هر روز و کلن منتظر ...
منم بودم هله هوله رو ترجیح میدادم خیلی خودت رو حساس نشون نده شاید از سر همسرت بیافته سعی کن خودت ترشک و لواشک تو خونه براش درست کنی با هم تو خونه میوه خشک کنید و کیک و بستنی و دسر درست کنید اینطوری حداقل سالم تره خودش درست کنه ذوق میکنه بیشتر میخوره یواش یواش ازش بخواه باهات غذا درست کنه مثلا الویه و....اینطوری براش لذت بخشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بخدا هفته پیش من و پسرم سرماخوردیم شدید من پریود شدم پسرمم اسهال خدا به سر شاهده بدن درد داشتم پسرم شب تو خواب اسهال شدید همش لباس عوض میکردم مردم و زنده شدم
تازه امروز بعد از یک هفته یک قاشق غذا خورده
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
ادم حرصش میکیره از صبح نخورده غذا ولی برا هله هوله گریه کنه
آره میدونم عزیزم یکم صبور باش با پدرش هم قاطع صحبت کن
نزنش و قاطع روحرفت واستا بگو غذاتو بخور تا بهت فلان خوراکی رو بدم اگه نه که هیچی ولی نزنش
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
ببین، پسر منم چهار سالش تازه تموم شده، بابت غذا روانیم کرد تا اینک با خودم کنار اومدم..دیگ اذیتش نمی ...
ببین اخه من حرصم میگیره ک من از اول درست رفتم جلو دقیقا غذا میذاشتم رو میز غذاش هر چقدرشو ک دوست داشت میخورد هیچ مپقع اصرار نکردم یا بیفتم دنبالش همه چی هم خوب بود تا اینکه باباش خودش هعی میکفت از سر کار اومدم چی بگیرم براتون و شروع کرد هله وو هوله و عادت کردن الان اونارو ب غذا ترجیح میدن
اون بچه دست خودش نیست داره بچگی میکنه من خودم شده بچه رو زده باشم ولی الان۱ساله گاهی دعواشون میکنم ولی دست بلند نکردم سرشون سعی میکنم حرف بزنم باهاش پسر منم پنج سالشه دبوانم میکنه گاهی عیب میزاره رو غذا مثلا غذا میپزم فقط برنج میخوره تو غذا پیاز باشه نمیخوره سلیقه غذاییشو بفهم مثلا سیب زمینی خورد کن چیپس کن من ی پاکت چیپس نگه داشته بودم توش از اون سیب زمینیا میریختم میگفتم چیپسه😁گاهی باید کلک زد
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....