2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه هبچی نمیخوره امشب زدمش لبش کبود شد دورش بکردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 147 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه بیچاره مریض شده خب 🥲

چقدر سخت میگیرین 🥲

از این تل گیری و چرت و پرتا و مسخره بازیام سر بچه هاتون در نیارین.

درضمن زن گنده اندازه خرسی چجوری دلت اومده یه ذره بچه رو جوری بزنی که کبود بشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!.

رو عقلت کار کن

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

ببین الان یادم اومد صبح راحت پفک میخورد فقط غذا نمیخوره اخه

خب عزیزم چشمش ترسیده 

چرا سر درس سر غذا سر خوردن سر دوست شدن سر هر چی بچه رو میزنید مگه کیسه بوکسه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بهت حق میدم بچه ها بعضی اوقات واقعا اذیت کننده میشن وادم کنترلشو از دست میده ولی اول باید ترسشو برطر ...

جالا باید ی چکاپ ببرم ولی گفتم ک یادم اومد صبح پفک میخورد راحت اما غذا نه فقط مقصر رو باباش میدونم ک عادتش داد ب هله هوله

خب چیزی رو که میخواست براش میخریدی شاید میخورد 

ببرش دکتر 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

عزیزم این همه فاکتور داری که اصلا به بچه فکر نکنی بازم سوال میپرسی در موردشما که موقع بارداری وضعمون ...

اره راس میگی . اون از هرفرصتی برای خیانت بمن استفاده میکنه. اونوقت من بیام خودمو بکشم برااون ک پدرشه.

ببین امشب بعد کلی وقت با پای مرغ سوپ درست کردم آب خالیشو جدا کردم بخوره با قاشق گذاشتم دهنش از دخنش ...

آخه آدم بزرگم از سوپ پای مرغ اوقش میگیره ، این چیزای چندشی چیه میدین به بچه ای که اشتها نداره

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

منم دوتا بچه دارم پسرم اصلا حرف گوش نمیده هشت ساله شه لج می کنه خودتو بکشی به حرفت گوش نمیده کار خودش رو می کنه حرص منو در میاره بمیری هم گلوت رو پاره کنی انگار نه انگار

امروز زدمش 

داره روانیم می‌کنه سکته می کنم می میرم آخر 

معجزه شکر گزاری...

نکن تروخدا منم خیلی سر غذا از‌مامانم کتک خوردم البته من ریفلاکس معده داشتم و دکترا تشخیص نداده بودن و هرچی میخوردم بالا میاوردم مگه بزرگ نشدم؟ فقط خاطره بدش از مامانم مونده واسم 

بچه ترسیده چون گیر کرده تو گلوش چیزایی ک خیلی دوست داره درست کن یه چند روز تا ترسش از بین بره اخه کتک ک راهش نیس عزیزه دلم

آخه آدم بزرگم از سوپ پای مرغ اوقش میگیره ، این چیزای چندشی چیه میدین به بچه ای که اشتها نداره

خب باز ظهر مرغ داشتیم پس چرا نخورد بعدم بخدا فقط آبشو دادم خود پا رو میریزم دور من اتفاقا اونقدر خوشمزه شد

بعضی مامانا رو واقعا درک نمیکنم نمیگم خودم تابحال بچه هامو دعوا نکردم ولی خدای من شاهده یاد ندارم که حتی یک بار هم سر غذا نخوردن و بدقلقلی خورد و خوراک دعواشون کرده باشم بالاخره گرسنش میشه میخوره دیگه