2777
2789
عنوان

❌بیاین تعریف کنم تعرض جنسی عمومو بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 10250 بازدید | 171 پست
منم از سمت داییم بارها ازار دیدم از بچگی اخرین بار که سیزده سالم بود تهدیدش کردم دیگه سمتم نیومد به ...

زنداییت یعنی به شوهرش نگفت؟! وای خدایا

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلا دایی وعموها برا ناموسشون آدم میکشتن،الان خودشون جای غریبه ها رو گرفتن،خدایا آدم میمونه،امیدوارم بایه بخت خوب تموم این تجربیات تلخ و فراموش کنی عزیزم 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

عزیزم شما دیگه ماشاالله عاقل و بزرگ هستی با یه فامیل خوب یا بزرگتر مشورت کن یا اینکه برو بهزیستی بیان اول خواهرت رو ببرن یه وقت خدای نکرده زبونم لال اون عموی بی‌ناموس و بی وجدانت به اون طفل معصوم تجاوز نکنه ، بعدشم سکوت نکن و اگه خواستی بهت دست درازی کنه چنان بزنش که حالش جا بیاد با لگد بکوب وسط جفت پاهاش کثافت لجن رو علیل کن دیگه هوس این کوه خوری ها به ذهنش نرسه، کاش میتونستم بهت کمک کنم

بدتر میترسم بیان تو خونه تنها خفتم کنن

ترست واقعا درست نیست یعنی میدونم میترسی ولی همچین اتفاقی به هیچ وجه نمیفته 

و اینکه اصلا تو صورت عمو هات تفم نیاز نیست بندازی چه برسه بهشون بگی چیکار میکنی و کجا میری و خونه میگیری و... 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ترست واقعا درست نیست یعنی میدونم میترسی ولی همچین اتفاقی به هیچ وجه نمیفته و اینکه اصلا تو صورت عمو ...

مامانبزرگ عمه هام نمیذارن که خونه جدا بگیرم 

و بابامو میفرستن باهام که اولا خودشون راحت بشن هم شر بابام ازشون کم بشع بابامم خودش متجاوز و معتاد میایون ها ماهانه ازم پول میگیره با کتک 

اینجا باز یه اتاق تنهام خونه جدا بعنی بدبختی 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
اسی وقتی پدرت معتاد عموهات معتاد وبی غیرتن یک لحظه هم اونجا نمون

مامانبزرگ عمه هام نمیذارن که خونه جدا بگیرم 

و بابامو میفرستن باهام که اولا خودشون راحت بشن هم شر بابام ازشون کم بشع بابامم خودش متجاوز و معتاد میایون ها ماهانه ازم پول میگیره با کتک 

اینجا باز یه اتاق تنهام خونه جدا بعنی بدبختی 

مامانبزرگ عمه هام نمیذارن که خونه جدا بگیرم و بابامو میفرستن باهام که اولا خودشون راحت بشن هم شر باب ...

نمیخواد خونه جدا بگیری یه خوابگاه پیدا کن برو دیگه هیچ غلطی نمیتونن بکنن

خواهرت چی. اون طفلکو دستمالی نکنه مرتیکه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
نمیخواد خونه جدا بگیری یه خوابگاه پیدا کن برو دیگه هیچ غلطی نمیتونن بکنن

ببین واقعا این کارو بکنا انقدر نترس مطمئن باش هیچ پُخی نیستن که انقدر میترسی حتی کوچکترین توهینی کردن یا تهمتی زدن با پیامکی چیزی حتما برو شکایت کن درضمن تو از همشون قوی تری

خواهرت چی. اون طفلکو دستمالی نکنه مرتیکه

خواهرم نمیذاره که پیشش بمونیم 

نمیدونم چی بگم خواهرم سلیطست میشد تا الان جار زده بود 

همه ازش میترسن

نداریم خانه معلم هست که ندادن بهم

خوابگاه دانشگاه که نه

خوابگاه های دیگه تو سطح شهر

بزن گوگل خوابگاه دخترانه بعد اسم شهرتو بنویس قطعا یه چندتایی هست

خواهرم نمیذاره که پیشش بمونیم نمیدونم چی بگم خواهرم سلیطست میشد تا الان جار زده بود همه ازش میترسن

حداقل خداروشکر از پس خودش برمیاد کسی نتونه اذیتش کنه