2777
2789
عنوان

❌بیاین تعریف کنم تعرض جنسی عمومو بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 10250 بازدید | 171 پست

ستاره جان من همیشه تایپکاتو میخونم 

هر بار یه تیکه از قلبم برات کنده میشه 

تو تا الانش دووم اوردی تونستی تا اینجا بیای 

از این به بعدم دووم بیار تو میتونی رورای خوب هم ببینی

خیلی دوست دارم می تونستم بهت کمک کنم 🥲

خب بهتره اینجوری بگم که پیگیر شدم ولی بهزیستی کمک نکرد و اعلام کردن که جایی ندارند مورد بعدی هم این ...

بهزیستی گف جا ندارن؟ مگه میشه همچین چیزی!!!!

یه پانسیون پیدا کن تو شهرتون

پانسیون فقط مخصوص خانماس  آقایون رو راه نمیدن ک بابات بخاد بیاد

اوکی اگ میخای ب این شرایط ادامه بدی، همینجور برو سرکار و خرج کل خونوادتو بده ! کتک بخور و ترس از تعرض داشته باش!

تعجب میکنم واقعا...

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دایی رسما مریض جنسی بوده ،به زن داییت تعرض کرد کسی چیزی بهش نگفت ،نزدنش بمیره

اونم به هیچکس نگفته بود چند سال بعد که من هفده ساله بودم برای خالم و زنداییم که صمیمی بودم درددل کردم گفتم ازش بدم میاد تو بچگی اذیتم میکرد یهو خالمم گفت منم یه سری جای اپن سرپا بودم داشتم تلوزیون میدیدم اومد از پشت بهم چسبید خیلی ناجور و بهش توپیدم و رفت. زنداییمم قسم داد گفت به کسی نگید دردسر شه به من تجاوز کامل کرد و تهدید کردم گفتم به داداشت میگم گفت ببخشید مست بودم و ازینحرفا منم واسه اینکه خون و خونریزی نشه به کسی نگفتم بعدم حتما همه منو میقصر میکنن میگن حتما خودش کرم ریخته ماهم واقعا به کسی نگفتیم ولی زر میزد که مست بودم از پونزده سالگی تا بیست و پنج سالگی که زن بگیری مست بودی عوضی 

اونم به هیچکس نگفته بود چند سال بعد که من هفده ساله بودم برای خالم و زنداییم که صمیمی بودم درددل کرد ...

چه شرایط بدی بوده ،چقدر بده زنا آسیب می بینن بعد تازه مجبورم میشن بخاطر متهم نشدن و اینکه دعوا و خون و خون ریزی بپا بشه سکوت کنن 😔

باورش سخته .زن دایت حامله نشده بوده اون وقت ؟

نه حامله نشده بود اونجا پسر بزرگ زنداییم  یک ساله بود پسر کوچیکش چهار سال بعد دنیا اومد .

خیلی خیلی عوضیه داییم منم بچه بودم متوجه نمی‌شدم فقط حس بد میگرفتم شلوارمو درنمیاورد میگفت پشتشو کن بازی کنیم یا میگفت دارم بدنمو میکشم به تو چون میخاره .پنج شش بار پیش اومد بعدش سیزده سالم بود رسما دست به جاهای حساسم زد و میگفت بیا باهم رابطه داشته باشیم من دوستت دارم و به کسی نگیم و ازینحزفا منم هولش دادم و فحش دادم و گریه کردم دیگه تکرار نکرد بعد که تو هفده سالگی به خالم و زنداییم گفتم اونا هم گفتن که مارو هم اذیت کرده 

الان اینقدر از خودشو و زنش متنفرم که حد نداره تو عقد بودیم اونم با یکی ازدواج کرد ولی دختره خراب بود و خیانت می‌کرد بی آبرویی به بار آورد  جدا شدن. رفته بود کل خانواده رو پر کرده بود که با شوهرمن هم سر و سری داشته اون زنش و با ما سرسنگین شده بود درحالی که من خودم زنم و حس ششم قوی داریم اگه چیزی بود شک میکردم شوهرمنم اهل این کارا نیست اصلا .بعد رفت یکی دیگه رو گرفت یه هفته اومدن خونم دست به سیاه سفید نزد زنش اصلا کمک نمی‌کرد اونا اتاق می‌خوابیدند ما تو حال هر شب هم برنامه داشتن صداشون میومد شوهرمنم شب اول اعصابش بهم ریخت و ناراحت شد شب دوم کمتر ناراحت شد شب سوم بدتر تحریک میشد با صداشون خیلی زشت بود کارشون سریع دوتا بچه ی بی ادب و وحشی هم آوردن فکر کن یهو پسرش تف می‌کرد تو صورت یه مرد بزرگ با عالم و آدم دعوا کردن سر بچه هاش خیلی هم حق به جانب. فقط پرش میکنه داییم هر سال با دوسه نفر دعوا میکنه اصلا چشم نداره ببینه ناهار رفتیم خونه ی مامان‌بزرگ درجا دعوا میندازه خداروشکر رفتن یه شهر دیگه شرشون کم شد نهایت سالی یکی دوبار تو شهرستانمون ببینمشون دقیقا میدونم به خاطر همین ح ش ر ی بودنشه اینقدر گوش به فرمان اون زن وحشی شه 

چند سال پیش هم داییم فهمید زنش دوست پسر داره ولی بخشید به خاطر همین که یه بار قبلا یه زن طلاق داده این سری بخشید و به خاطر بچه هاشون منم دروغ نگم دلم خنک شد گفتم حقشه تاوان پس بده 

ولی من‌ با دیدن این پیامت بغضم ترکید نه که قبول کنماهمین که همچین ادمی وجود داره و حس دلگرمی بهم مید ...

قربونت برم عزیزم 

اینده روشنی در انتظارته اینو مطمئن باش 

هیچوقت سختی هایی که کشیدی بی جواب نمیمونه قربونت برم♥

mi عشق آرمان مامانه رومیسا 💜