2777
2789
عنوان

❌بیاین تعریف کنم تعرض جنسی عمومو بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 10283 بازدید | 171 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی چرا دانشگاه نرفتی یه شهر دیگه؟

لیسانسمو شهر دیگه بودم دیگه الان معلمم مدرسم شهر خودمونه ارشد شهر خودمون 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

انقدرم خونه اجاره کردن گرونه که نمیشه بری یه حا مستقل زندگی کنی 

کاش یه موقعیت مناسب ازدواج برات پیش بیاد و راحت بشی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
تایپکای قبلشم بخوناسی و خواهرشو همین الان هر لحظه تهدید میکنن ک بعد از فوت مادرجون از خونه بیرونت می ...

مثلا اگه بعد فوت مادر بزرگ بمونن اونجا امنیت دارن؟

دولت خواهر رو برمیداره نگهداری میکنه

این دختر هم میره تحت نظر دولت 

همه چی راه داره

در برابر تجاوز سکوت جایز نیست و جون اون معلول هم در خطره

عزیزمم😢خیلی مراقب خودت باش و دیگه هیچوقت جایی تنهانرو..نمون..

خدالعنتش کنه اینجورآدمارو که به ناموس خودشونم رحم نمیکنن😔

چه دوره زمونه ی بدی شده...ماهم یه دخترهمسایه داشتیم داییش بهش تجاوزکرده بود بیچاره مادرش وقتی فهمیدداداش خودش اینکاروکرده  سکته کردفوت شد...یکی دیگه بود از داییش بارداررشده بود💔بچه روسقط کردن ..الانم داییه راست راست داره واسه خودش میگرده...چراخدااینارو سربه نیست نمیکنه🥲

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

منم از سمت داییم بارها ازار دیدم از بچگی اخرین بار که سیزده سالم بود تهدیدش کردم دیگه سمتم نیومد به مامانم نگفتم یه خاله دارم همسنیم اونم گفت که یه بار اذیتش کرده یه زنداییم دو سه سال بزرگتره به اون که کامل تجاوز کرده بود. 

الانم از سر همین هوس زیادش عین برده مطیع زنشه هرسری میاد با یکیمون دعوا میکنه از اون سلیطه هاست که پرش میکنه 

لیسانسمو شهر دیگه بودم دیگه الان معلمم مدرسم شهر خودمونه ارشد شهر خودمون

خب عیب نداره برو یه خوابگاه خوب پیدا کن بمون یا با یکی همخونه شو هزینه زیادی نداره

بعدش پول جمع کن با وام و سرمایه گذاری و اینا بتونی یه خونه کوچیک واسه خودت بخری 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عزیز بچه نیستید شما دوتا هم هستید یه خونه اجاره کن 

دوتا خواهر دارم یکی دبیرستان بود یکی راهنمایی رفتن شهر خونه اجاره کردن درس خوندن دانشگاه رفتن  الان بزرگه متاهله یک ساله واستخدام شرکته ۲۸ سالشه کوچیکه ۲۱ سالشه دانشجو وتنها تو همون خونه اجاره ای داره زندگی میکنه شرکت هم کار میکنه