2777
2789

گفت سه فصل اول .ولی دو سوال از فصل چهارم داده .امتحان ترم هم هست .اعصابمو بهم ریخت .ریاضی پسرم ضعیف بود هر روز باهاش کار کردم الان بهش بگم چرا از فصل چهارم دادی؟

ششمین کاربری 😒

اره بهش بگو

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فصل چهار رو دارن تموم میکنن تقریبا ولی اصلا با پسرم کار نکرده بودم .همش ضرب و تقسیم بود میترسم جواب ...

خیلی زود جلو رفتن. الان باید فصل 3 باشن. خب اگه درس داده تو امتحان میاد 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   
بله بگو هر چند دوتا سوالم ننویسه باز خیلی خوب میشه اگه بقیه درست باشه

بقیشو خیلی باهاش کار کردم اگه مغزش یاری کرده باشه باید براش مثل آب خوردن بوده باشه .چون من سخت تر از این باهاش کار کردم

ششمین کاربری 😒

بقیشو خیلی باهاش کار کردم اگه مغزش یاری کرده باشه باید براش مثل آب خوردن بوده باشه .چون من سخت تر از ...

ایشالا که خوب داده.یه تجربه هم بگم سخت تر از سطح کلاس کار نکن.منم این کارو با دخترم انجام میدادگ.سختتر کار میکردم و منطقیش اینه که وقتی فلان سوال سختو بلدی راحتترم بتونی حل کنی ولی اکثرا مغزشون اینجوری طراحی نشده😂سختا رو یاد میگیرن ولی راحتارو چون تمرین نکردن نمیدونن😅

ایشالا که خوب داده.یه تجربه هم بگم سخت تر از سطح کلاس کار نکن.منم این کارو با دخترم انجام میدادگ.سخت ...

ریاضی پسرم همش قابل قبول بود چون پایش ضعیف بود .من اول راحت ها رو کار میکنم بعد سخت ترم کار میکنم الان تقریبا تمام نمونه سوالات رو باهاش کار کردم به جز اون سوالای فصل چهار .همش قابل قبول بود دلم خوش بود اینو خیلی خوب میگیره 😭

ششمین کاربری 😒