2777
2789
عنوان

فک کنم یه ماهه ک با شوهرم قهرم

317 بازدید | 33 پست

حس افسردگی گرفتم 

حال ندارم پاشم ب بخودم برسم 

تو یه خونه هستیم اما حرف نمیزنیم جای خوابم رو عوض کردم اومدم اتاق بچم 

سر یه موضوع الکی بحث کردیم اصلا نمی‌دونم چی بود همش گیر میده اخلاق نداره ی بار نشد بیاد خونه بغلم کنه بوسم کنه ی حرف عاشقانه نمیزنه همش در حال غر غر کردنه عصاب برام نزاشته منم دیگه واقعا بهش میلی ندارم 

فقط بخاطر بچم دارم تحمل میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب عزیزم بهتره بری همین الان مشاوره راجب اخلاق شوهرتون بگید و مشورت کنید مشاور میتونه بهتر کمکتون کنه

حتما امروز برید 

امروز بردا کنید یه بحث الکی به قول خودتون کش پیدا میکنه ببینید مشکل چیه

خوب عزیزم بهتره بری همین الان مشاوره راجب اخلاق شوهرتون بگید و مشورت کنید مشاور میتونه بهتر کمکتون ک ...

من برم مشاوره اون ک نمیاد 

برم مشاوره چی بگم؟

از اول قبل اینکه بچه دارشیم باید میرفتیم ن الان ک یه بچه معصوم این وسطه 

بگه جداشو من ک نمیتونم از بچم جداشم حتی ی ثانیه 

آبجی این فرایندها قهر بین زن و شوهر نهایتش تا دو روز بیشتر نباید بشه این نماد قهر کلا برداریم نزارین جا افتاده بشه بین تون دوتا فرد عاقل بالغ هستین بشینید حرف بزنین باهم حتی اگه به دعوا ختم میشه روب روی هم مشکلات هم حل کنید درک کنید همو نه با قهر و صحبت نکردن بی توجهی بهم امیدوارم بهترین ها پیش بیاد واستون

کاش جاتونو عوض نمی‌کردید

نذارید قهرتون عادی بشه

بنظرم بهترین کار اینه به خودت برسی

لباسای خوب بپوش آرایش ملایم

جلو شوهرت به پوستت برس و کتاب بخون

با دوستت بیرون برو

اهمیت نده ولی انقد به خودت برس که بدونه به خودت اهمیت میدی اونم میاد سمتت

اهه سرچی دعواتون شد

نمی‌دونم 

همش خودشو و اون مامان بدجنسشو از ماها بالاتر میبینه 

توهین میکنه ب خانوادم ب پدرم 

بحثمون سر دسشویی رفتن بچه بود ولی اقا تو عصبانیت ب همه خانوادم فهش میده خودشو بالاتر میبینه

نمی‌دونم همش خودشو و اون مامان بدجنسشو از ماها بالاتر میبینه توهین میکنه ب خانوادم ب پدرم بحثمون سر ...

متاسفم خیلی سخته میدونم ولش کن کارخودتوکن

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

نمی‌دونم همش خودشو و اون مامان بدجنسشو از ماها بالاتر میبینه توهین میکنه ب خانوادم ب پدرم بحثمون سر ...

سکوت سخته واقعا اما سعی کن مقابل عصبانیتش سکوت کنی

حتی شده الکی به خانوادش احترام بذاری

مردا واقعا پسر بچه های لجبازن

باید قلقشونو پیدا کرد