2777
2789

فقط خواستم بگم اگه پدر و مادر خوبی دارید همین الان برید پاهاشونو ببوسید 

ده ساله ازدواج کردم دیروز بعد عمری رفتم خونه پدریم ، یکم نشستم و حرفش افتاد، بابام گفت از شوهرت چه خبر ؟ من گفتم همیشه ی خدا سرکاره سال تا سال یدونه مسافرت نمیریم موندیم تو خونه فقط شبو روز میکنیم روزو شب 

بعد از نیم ساعت پاشدم اومدم خونه خودم 

حالا الان مامانم زنگ زده برگشته میگه بابات از دیشب تا صبح نخوابیده غذاشم نبرد سرکار وقتی میای اینجا از مشکلاتت نگو ، حالا انگار چی گفتم ، مثل روز برام روشنه با داداشم دعواش شده انداختن گردن من ، حالا خوبه نگفتم منو کتک میزنه و اینا اون موقع دیگه هیچی 

منم گفتم الکی گردن من ننداز سالی ماهی یه بار میومدم خونت که اونم دیگه نمیام و قطع کردم و بلاکش کردم 

از صمیم قلبم آرزو داشتم کاش نبودن ، اگه نبودن کمتر میسوختم تا این که الان هستن و این رفتار هارو میکنن 

هر مشکلی داشتم خواستم بهشون بگم زدن تو دهنم دهنم بسته شد ، بچه آوردن ول کردن به امون خدا 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه درصد احتمال بده بابات به خاطر شما تا صبح نخوابیده،این یعنی خیلی براش مهمی

آخه مگه من چی گفتم که نخوابیده ؟

فقط گفتم همش سرکاره و تفریحی نداریم  مطمئنم بخاطر این حرف ناراحت نشده ، چند ماه پیش شوهرم منو انداخت بیرون رفتم خونشون والا شب تا صبح تخت گرفت خوابید الان که هیچی نگفتم نخوابیده ؟

با داداشم دعواش شده شک ندارم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

اینکه  عجیب نیست  اون پدره...

مگه عجیبه   ک بخاطر  ثمره ی زندگیش ناراحت بشه؟ خوابش نبره؟

ماهم یه چیز کوچیکی بگیم چ من چ خواهرم     هم مامانم هم بابام   واقعا  فکر و خیال   میکنن   چندین روزی  خواب و خوراک درست ندارن

خوشی زده زیر دلت 

جای من‌بودی بابات یه معتاد بی عرضه بود که کرایه خونه هم نمیداد و صاحب خونه میخواست وسیله هاشو‌بریزه بیرون چی کار میکردی پس!!! 

قربون خدا برم …

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
حرف بدی نزد ک چرا اینجوری میگی

من سالی ماهی یه بار میرم خونشون به نظرت درسته فرداش زنگ بزنه بگه وقتی میای اینجا از مشکلاتت نگو ؟

اصلأ من مشکلی هم داشته باشم برم به کی بگم؟ به بقال سرکوچه ؟ خب صاحب من کیه الان شما بگو تا بدونم 

چته دختر آرومتر 😐😐😐😐

من سالی ماهی یه بار میرم خونشون به نظرت درسته فرداش زنگ بزنه بگه وقتی میای اینجا از مشکلاتت نگو ؟

اصلأ من مشکلی هم داشته باشم برم به کی بگم؟ به بقال سرکوچه ؟ خب صاحب من کیه الان شما بگو تا بدونم 

خوشی زده زیر دلت جای من‌بودی بابات یه معتاد بی عرضه بود که کرایه خونه هم نمیداد و صاحب خونه میخواست ...

مشکل مشکله دیگه فرقی نداره 

تا میام دهن باز کنم میزنن تو دهنم 

هیچوقت نشد برم بشینم باهاشون درد و دل کنم همیشه کاری کردن خفه خون بگیرم 

مامان منم ازین اخلاقای گند زیاد داره 

هرچی میگی برداشت من درآوردی خودشو داره 

چند وقت پیش بچه هام همو زدن شوهرمنم پسر بزرگمو دعوا کرد ناجور ماهم گفتیم مقصر کوچیکه است این گناهی نداره مامانمم هرچی دهنش اومد به شوهرم گفت فرداش زنگ زده میگه شوهرت سرشام به خاطر اون گونی برنجی که داده بودین به ما هنوز پولشو ندادیم منت گذاشت منم گفتم آها پس این بود به بهونه ی دعوا ی بچه ها ناراحتیت  خالی کردی.  سر شام گفتی این همون برنجه شوهرمنم به نشونه تایید گفت اهان عههه همونه 

همچینین میگه شوهرت به من اخم کرد منم گفتم این داستان سرایی های شما هیچوقت تموم نمیشه دهن مارو سرویس کردید