2777
2789

برا من نرمال بوده و همیشه احترام گذاشته فقط از تصمیم من و حرف گوش نکردنم خودش چند ساعت ناراحت شده و تموم شده رفته همیشه دوست داشتم مثل فیلم و داستانا یکبار غیرتی بشه  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا غیرت واسه کسیه که یا عقلش مطابق زمانه پیشرفت نکرده و با تفکرات صدها سال پیش زندگی میکنه

یا کسی که خودش یه کاسه ای زیر نیم‌کاسه‌اش هست و خیانتکاره میترسه تو هم مثل خودش رفتار کنی پس محدودت میکنه

و یا طرف عزت نفس کافی نداره فکر میکنه از سرش زیادی

پس آدم سالم غیرتی نیست مثل داستانا و رمانا و فیلما

برای حال خوبت تلاش میکنه، از خوشیت خوشحال میشه و با ناراحتیت، ناراحت

من تا به حال رفتار غیرتی از همسرم ندیدم

داستانی هم پیش اومده با صحبت حل شده، متوجه اصل غیرتی شدن نمیشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
والا غیرت واسه کسیه که یا عقلش مطابق زمانه پیشرفت نکرده و با تفکرات صدها سال پیش زندگی میکنهیا کسی ک ...

اینکه شما تعریف کردی تعصب نه غیرت 

غیرت همونیه هر پدر یا همسر شریفی رو مجاب میکنه برای زن و بچش نون حلال در بیاره 

پس کسی که غیرت داره آدم سالمیه اونیکه تعصبیه سالم نیست

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
اینکه شما تعریف کردی تعصب نه غیرت غیرت همونیه هر پدر یا همسر شریفی رو مجاب میکنه برای زن و بچش نون ح ...

غیرت با اکلیل پاشیدن روش خوشگل و ناز نمیشه عزیزدلم

غیرت همون چیزیه که باعث میشه پدر با داس دخترشو توی خواب بکشه چون دخترش دوست پسر داشته و پدر "غیرتی" شده

غیرت اون چیزیه که باعث میشه مرد به زنش تو دهنی بزنه و دندوناشو بشکونه چون زن رژ لب قرمز زده و شوهرش "غیرتی" شده

اگه بحث نون حلاله که الان زن و مرد با هم کار میکنن پول در میارن که سالم رندگی کنن و دستشون جلوی کسی دراز نشه

پس مرد تنها نان آور نیست و نان آوردنش هم لطف نیست که بگیم اگر این کارو میکنه لطف میکنه و از سر غیرتشه

مفهوم غیرت مشخصه و یه چیز ناموسیه و هیچ منطقی پشتش نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
غیرت با اکلیل پاشیدن روش خوشگل و ناز نمیشه عزیزدلمغیرت همون چیزیه که باعث میشه پدر با داس دخترشو توی ...

زاویه دیدت درست نیست و ناشی از اینه که فکر میکنی مردا هم مثل خانما هستن در صورتی که مثلا اگه تو جمع آقایون بری میبینی که چجوری درباره بدن خانما صحبت میکنن

اینکه آقایی برای اینکه خانوادش را حفظ کنه از بد دیده شدن توسط مردای دیگه بد نیست

زاویه دیدت درست نیست و ناشی از اینه که فکر میکنی مردا هم مثل خانما هستن در صورتی که مثلا اگه تو جمع ...

جمله بندیتون ناقصه ولی فک کنم متوجه منظورتون شدم

خب حالا حرف بزنن، با حرف زدن چه اتفاقی میفته؟ مثلا یه مردی از رژ لب من حرف بزنه یا از اندامم حرف بزنه. چی میخواد بشه؟ خب اون بیمار جنسیه

اینکه شما تعریف کردی تعصب نه غیرت غیرت همونیه هر پدر یا همسر شریفی رو مجاب میکنه برای زن و بچش نون ح ...

غیرت، در یک پیوند عاشقانه به معنی مانع از غیرخواهی بودنه. یعنی یک فرد از این که معشوقش مورد توجه رقیب و نظر نادرست قرار بگیره؛ از این که طرف مقابلش رفتاری کنه که چنین نگاه‌ها و توجهاتی رو جلب کنه؛ ممانعت ایجاد می‌کنه و خودش و طرف مقابلش رو ملزم به رعایت حریم ارتباط عاشقانه می‌دونه.

و این یک ویژگی اساسی سلامت ارتباطه و اگر کسی این‌گونه نیست و براش فرقی نداره طرف مقابلش در برابر دیگران چه جور عمل می‌کنه؛ لباسی می‌‌پوشه که چشم‌های هرز رو برمی انگیزه، رفتاری داره که جلب توجه جنسی داره یا نه از محیط افراد نادرستی در پی تمتع جنسی به انحای  مختلف از معشوقش هستند؛ و اون خیره سر و بی‌تفاوت رد می‌شه نشان از ناسالم بودن ارتباط داره! 

چون عشقی که شریک قائل شدن براش ممکن باشه؛ دیگر عشق نیست!

و در این راستا بعضی برای توجیه ول‌انگاری جنسی و عبور از هنجارهای شرعی و اخلاقی تو ارتباط زن و مرد، دست روی سیاه نمایی مفهوم غیرت و ناموس گذاشتند و می‌خوان غیرتمند بودن رو مساوی با تحجر و جنون و خشونت وحشی‌گری القا کنند و در مقابل بی غیرتی رو نمودی از تمدن و آرامش و شرافت جا بزنند!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
جمله بندیتون ناقصه ولی فک کنم متوجه منظورتون شدمخب حالا حرف بزنن، با حرف زدن چه اتفاقی میفته؟ مثلا ی ...

با این استدلال که شما میگی خب پس منم میگم مگه چی میشه یه مردی با یه زن شوهر دار رابطه جنسی داشته باشه

اتفاق خاصی که نمیفته ... فوقش یه رابطه س و خلاص.... اون مرده هم بیمار جنسیه

هر جوابی که بخوای بدی جواب همون جمله ی "مگه چی میشه یه مرد درباره ی اندام من یا اندام جنسی من صحبت کنه" هست

اگه حرف از غیرت زده میشه بخاطر این نیست که کسی بخواد تعصب روی همسرش داشته باشه... به خاطر اینه که بنیان خانواده خراب نشه

این حرف شما رو که میگی "مگه چی میشه" حتی تو خود غرب هم قبول نمیکنن چون میبینی که وقتی که نرد و زن با هم ازدواج میکنن مرد خوشش نمیاد کسی درباره اندام زنش صحبت کنه چون غریزه ی مردا رو میشناسی ( شما به این غریزه میگی بیماری جنسی) 

نتیجه آزادی بی اندازه  و "مگه چی میشه" اینه که تو فرانسه 70 درصد بچه ها حرام زاده هست (یعنی پدرشون معلوم نیست کیه) یعنی تو خیابون به هرکی بگی بابا اشتباه نگفتی... به خاطر همینه که شناسنامه را بر اساس مادر میدن 

البته اگه نمیگی مگه چی میشه که 70 درصد جامعه پدرشون معلوم نباشه کیه

با این استدلال که شما میگی خب پس منم میگم مگه چی میشه یه مردی با یه زن شوهر دار رابطه جنسی داشته باش ...

شما عملا با منطق غریبه ای و اون واژه استدلال که اول پیامتون اوردین خیلی باحال بود و منو خندوند

۷۰ درصد پدر نامعلوم هم واقعا جالب بود

خودت فرانسویا خبر ندارن از این آمار رسمی و واقعی که شما ارائه دادی، حتما بهشون خبر بده بذار از تاریکی در بیان

شما عملا با منطق غریبه ای و اون واژه استدلال که اول پیامتون اوردین خیلی باحال بود و منو خندوند۷۰ درص ...

اگه جواب بود که میگفتی.... 

کاری نداره که... یه سرچ ساده درباره آمار حرام زادگی درغرب بکنی تمام آمارش برات میاد