2777
2789
عنوان

فک کنم یه ماهه ک با شوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 33 پست
اگ تو یا بچتون براش مهم بود توی این یک ماه میومد سراغت ...شوهر منم اهل محبت کلامی نیست ...خیلی بده

خیلی بده 

اختلاف سنیمون ۱۵سال 

همش احساس میکنم بخاطر اینه 

من خودم خودمو بدبخت کردم 

هرجمعه بهش میگم بیا صبحانه بریم بیرون میگه نه 

ولی اگه داداشش زنگ بزنه میریم اگه مامانش بگه میریم 

اصلا انگار من نیستم تو این زندگی

من برم مشاوره اون ک نمیاد برم مشاوره چی بگم؟از اول قبل اینکه بچه دارشیم باید میرفتیم ن الان ک یه بچه ...

قرار نیست شوهرتون بیاد

شما خودت تنها برو

اون نمیگه که جدا شو دست زبونم لال (روت بلند نکرده که بگه برو طلاق بگیر خوشگلم )

مطمعن باش تو هم از اول به مشاورت بگو بگو بهم بی توجهی میکنه غر میزنه و فلان و بهمان اون میگه اینجور رفتار کن اینجور باهاش حرف بزن شوهرتم نرم شه همین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم با قهر کردن فقط فاصلتون بیشتر میشه و شوهرت  بدترمیشه

جدا کردن جای خواب خیلی اشتباه .همه مردهابا زبان ابراز محبت نمیکنن، مثل همسر من فقط با خرید وکمک ابراز محبت میکنه.اقتدار همسرت رو نگه دار ببین برات چکار میکنه 

اگه دوست داشتی لینک تجربیات همسرداری رو بفرستم برو نگاه کن ببین چطور با اقتدار دادن اخلاق شوهراشون بهتر شده  

اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💚🌹
سکوت سخته واقعا اما سعی کن مقابل عصبانیتش سکوت کنیحتی شده الکی به خانوادش احترام بذاریمردا واقعا پسر ...

کن احترام همشونو دارم حتی تو دعوا هم نشده بهشون بی احترامی کنم 

صدهابار بهش گفتم لطفا تو دعوا اسمی از خانوادها نبر ب خودم فهش بده ن پدرم ن مادرم 

نمی‌دونم همش خودشو و اون مامان بدجنسشو از ماها بالاتر میبینه توهین میکنه ب خانوادم ب پدرم بحثمون سر ...

عزیزم همسرتون واقعااا مشکل اساسی دارند

چس بگم عزیزم خدا صبرت بده 

کن احترام همشونو دارم حتی تو دعوا هم نشده بهشون بی احترامی کنم صدهابار بهش گفتم لطفا تو دعوا اسمی از ...

کلا خانوما محبت و توجه میخوان

آقایون قدرت و احترام

فعلا سعی کن به خودت اهمیت بدی از نظر ظاهر و همچی

کم کم میاد سمتت

عزیزم همسرتون واقعااا مشکل اساسی دارندچس بگم عزیزم خدا صبرت بده

خیلی سختته 

فقط دارم برای بچم تحمل میکنم 

شرایط جداشدن رو هم دارم اما نمیخوام بچم آسیب بببینه 

کلا خانوما محبت و توجه میخوانآقایون قدرت و احترامفعلا سعی کن به خودت اهمیت بدی از نظر ظاهر و همچیکم ...

بیاد هم باز چند مدت دیگه همین داستان رو دارم باهاش 

بیاد هم باز چند مدت دیگه همین داستان رو دارم باهاش

خب بذار اول بیاد سمتت کم کم شروع کن رو خودت کار کن

ببین ما هیچوقت نمیتونیم کسیو تغییر بدیم ولی میتونیم خودمونو تغییر بدیم و سبک زندگیمونو عوض کنیم

میتونی از کتاب یا مشاوره کمک بگیری

فقط میتونم بگم حالا به طلاق فکر نکن

کلی راه داری برای درست شدن زندگیت

از خودت شروع کن انقدری عوض شو که روی شوهرت هم تاثیر بذاری

خوارم ازدواج سنتی کردید یا دوستش داشتیدآخه الان ایشونه چهار سال دیگه پیر میشن شما در اوج جوانی هستید ...

منو دید از من خوشش اومد اومد خواستگاری 

۴سال هی اومدن واسطه فرستادن تا بابام راضی شد 

منم قبل عقد چند بار رفتم باهاش بیرون آدم خوبی بود اونموقع خیلی عاشقانه رفتار می‌کرد 

حتی تو نامزدی هم خیلی عالی بود 

البته تو نامزدی شوهرم رابطش با مامانش خراب بود من احمق سعی کردم رابطشو خوب کنم حالا الان اولویتش تو زندگیمون مامانشه

خیلی سختته فقط دارم برای بچم تحمل میکنم شرایط جداشدن رو هم دارم اما نمیخوام بچم آسیب بببینه

خواهرم بزار یه حرفی بزنم میدونم شاید بعضیا خوششون نیاد 

ولی اون بچه آسیبی نمیبینه این شما هستید که آسیب می‌بینید!

شما طلاق بگیرید 

همسرتون با یکی ازدواج میکنه که اذیتش میکنه و پدرشو درمیاره همسرتون رو

بعد از اونم طلاق میگیره 

بچه هم تا ۷سالگی پیش مادرشه

بهتره

بزارید همسرتون اذیت شه

اون لچه بزرگ میشه و راهشو پیدا میکنه شما هم پیشش هستید هم همسرتون مطمعنااا همسرتون نمیزاره نامادریش اذیتش کنه این شما هستید که اگه بمونید قدرتون دونسته نمیشه

بچه رو بهونه نکنید 

طلاق!

خب بذار اول بیاد سمتت کم کم شروع کن رو خودت کار کنببین ما هیچوقت نمیتونیم کسیو تغییر بدیم ولی میتونی ...

خیلی خستم برای اینکه بخوام این زندگی رو عوض کنم 

واقعا نمیخوام از تخت بیام بیرون