2777
2789
عنوان

ب مادر شوهرم زنگ بزنم یا ن

242 بازدید | 20 پست

منو مادر شوهرم تو ی ساختمونیم اینقدر اشکمو داراوردن  وتوی روی هم وایسدایم حرمت ها شکسته شده ک الان رابطمو و باهاش قطع کردم و از سر اجبار گاهی میرم خونشون الان عمل چشم داره ی شهر دیگه دختراش همراهش هستن بهش زنگ بزنم یان بزارم وقتی اومد با شوهرم برم عیادت

شوهرت زنگ بزنه بعد که امد برید عیادت

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم زنگو بزنید و خودتون بد نکنید ک ادم بده نباشید حداقل و به عیادتش برید بعد فاصله حفظ داشته باشی ...

چون تو ی ساختمونیم و خیلی بدی بهم کردن ازشون فاصله گرفتم البته ب زودی مستقل میشیم و اینم بگم الان عروس بدشون منم دیکه چ فرقی میکنه خودم بدم کنم یا ن

ببین بنظرم خودتو سنگین بگیر تا احترامت حفظ شه

بزار شوهرت زنگ بزنه ،اومد برو عیادتش ولی تو حرفات برسون که بخاطر شوهرت رفتی

نزار بی احترامی و بی حرمتی بهت عادی بشه یا فکر کنن ساده از سر بی حرمتی میگزری

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه ما نمیدونیم دعواهاتون در چ حد بوده ولی درستش اینه زنگ بزنی و عیادتم بری

در حد بی احترامی و مثل کلفت ها رفتار کردن جلو دختراش سرم داد میزد براش کار کنم در صورتی ک دخترهاش حضور داشتن

چون تو ی ساختمونیم و خیلی بدی بهم کردن ازشون فاصله گرفتم البته ب زودی مستقل میشیم و اینم بگم الان عر ...

میدونم در کل پیش شوهرت خودی نشون میدی حداقل بفهمه مشکل نداری باهاشون

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
ببین بنظرم خودتو سنگین بگیر تا احترامت حفظ شهبزار شوهرت زنگ بزنه ،اومد برو عیادتش ولی تو حرفات برسون ...

اصلنم رو ترش نکن،با لبخند باش ولی تو روی مادرشوهرت نگاه نکن با اون مث غریبه ای که مریض شده و رفتی عیادتش رفتار کن محترمانه و سرسنگین،ولی با بقیه کسایی که اونجا باهاشون مشکلی نداری و خوبی  با خوشرویی و روحیه شاد برخورد کن مخصوصا همسرت،یه لباس بشدت شیک و رسمی هم بپوش ترجیحا رنگ مشکی یا زرشکی تیره،نگو اینا تو یه ساختمونن یا هرچی،فک کن رفتی عیادت غریبه ای که باش رودروایسی داری

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40