2777
2789
عنوان

واقعا آدم نمیدونه بعنوان معلم چیکار کنه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 102 پست
بنظر من شما به بهترین نحو درس بده کار دیگه نمیخواد لکنی

من ب بهترین نحو درس میدم 

مشکل من الان اینه ک نمره الکی نمی‌خوام بدم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر من هنرستان تدریس میکنه سوالا رو چند تا بیشتر بهشون میده میگه همونو بخونین تازه بعضیاشون همونم نمره نمیارن گفت بالا سرشون وایمیسم بخونین آخر ساعت امتحان میگیرم!که وجدانم لااقل راحت بشه یه چیزی بلدن!

مستمر۱۰باصفرفرقی نداره ازنظرمن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
شاید یکی واقعاتوخانواده مشکل داره ودرساش ضعیفه شمانمره بده مگه نمره دارن ازآدم چیزی کم میشه

عزیزم این خودش ظلم به بچه هست،کم سواد می‌ره بالا

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

خواهر من هنرستان تدریس میکنه سوالا رو چند تا بیشتر بهشون میده میگه همونو بخونین تازه بعضیاشون همونم ...

بنظر من این دیگه زیاده روی ؟!؟ 

وایسه بالا سرشون که عذاب وجدان نداشته باشه؟!؟! 

اونا باید عذاب وجدان داشته باشن ک نمیخونن، نه معلم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

معلم‌پنجم پسرم که کل سال تو گوشی بود یا بچه ها رو می‌برد زمین فوتبال یا میگفت بیایید جوک تعریف کنیم بعضی کتاباش مثل کتاب قرآن که اصلا باز نشده بود امتحان هم نگرفت بقیه درسا هم قبل امتحان سوالا رو داد بچه ها گفت بخونین و تموم

یه سال تحصیلی بدون هیچ استرسی تموم شد

خب شمام نمره بده

ببین من یه شاگرد داشتم چندین سال همینجوری اومده بود بالا و هیچی بلد نبود 

بچه ای که میرسه کلاس پنجم ششم از پایه یه چیزایی بلد نیست رو دیگه باید چی یاد بدی

نه ضرب بلده نه خوندن نوشتن بلده نه جمع و تفرق بلده فقط همینجوری با همسناش اومده بالا 

روحیه خودشم نابود میشه هر سال فهمیده تر میشه حس خنگی بیشتری بهش دست میده پر تز استرس و اضطراب