2777
2789
38 سالم هست. خودم هم نمیدونم چجوری. اما همیشه به شوهرم میگه اینقدر خدا برکت میندازه رو این پول که خد ...

همونه اون زمان دلار کم بوده الان هیچ کار نمیشه کار با این پولا ..الانم دیگه چون خونه و ماشین دارین دارین استفادشو میبرین الحمدلله دیگه حقوق و استفاده میکنین برای راحتی ما همش باید قسط بدیم تهشم هیچی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم.مثلاحقوق یک درجه دارنیروانتظامی،مثلاگروهبان،که خیلی درجه ی پایینی هست،باحقوق یک سرهنگ سپاه وار ...

اع ما که چند تا تو فامیل داریم حقوق و مزایاشون بیشتره که 😐تازه سپاه تند تند ترم درجه میدن ینی سالش کمترن زود تر به سرهنگ اینا میرسن 

اع ما که چند تا تو فامیل داریم حقوق و مزایاشون بیشتره که 😐تازه سپاه تند تند ترم درجه میدن ینی سالش ...

لطفادرخواست دوستی بفرستیدواسم.من بلدنیستم نی نی سایت.من فیش واست میفرستم.یه ربع گوشیم بزنم شارژ.می فرستم عکس واستون.اگربشه عکس فرستادخصوصی

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
۳۲ سال سابقه دارهجون کنده تو سیستان وبلوچستان ناامن تا ب این حقوق رسیدع

خوب دیگه پس جزو استثناعات. هست والا همینجوریش مردم فکر میکنن ما حقوقای بالا میگیریم یه جو نگین باورشون شه ..زورم میاد والا ما که همش بخور نمیریم

من از ناچاری اومدم این شغلدوستشم دارما ولی بعد از این اغشاشات کلن نگاه مردم ب این شغل ی جور دیگسالان ...

من از بچگی دوست داشتم پلیس بشم اما دو مورد هست یکی که دیسک کمر دارم و اگه بخوام برم باید با پارتی بازی باشه و نمیخوام حلال نیست به نظرم و دومی اینکه دلم نمیاد بالا سر بچه هام باشم

ان شاء الله که همیشه سالم باشین و پولتون خرج شادی شه.

ممنون از دعای خیرت

شوهرم تو شرکتشون معروفه مدیرعاملشون همه چیزو میسپاره به شوهرم چون خیلی بهش اعتماد دارن یه وقتایی ۲۰ میلیارد پول شرکت میاد به حسابش سودش هم برا ما این بود که سر همین یارانه مونو قطع کردن😐😐

بله.من خودم باچشم خودم دیدم پلیس جوان بود۲۵.به یه ماشین مشکوک شد.وفرمان ایست داد.ولی توجه نکردوزیرگر ...

حالا اگه همین کارو پلیس کنه از ترس اینکه مردم شورش نکنن و بگن ما عدالت داریم پلیسو به صد روش سامورایی جرش میدادن